Malati pisze: No i Quazurka waży teraz 4,25 kilograma. To przecież malutko.
ekhem, 4 kg to Klemens ważył jak miał jeszcze płuca z ropą

a filmik boski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze: No i Quazurka waży teraz 4,25 kilograma. To przecież malutko.
Malati pisze:Cellulitu to ja dostanę na mózgu...
Malati pisze: ...pierwszy raz widziałam kota próbującego nastraszyć ekhm przeciwnika. Dlaczego Mała Di została przeciwnikiem to nie wiem... trochę zaczynam się zastanawiać czy Qua nie wymyślił sobie, że jest psem i chce przejąć pozycję w stadzie. Nie mam pojęcia... oby nie. W każdym bądź razie jem śniadanie i nagle zaczynam przecierać gwałtownie oczy, bo nie wierzę w to co widzę. Myślę, że Laleczka też nie wiedziała i gdyby miała ręce przetarłaby oczy. Więc obie patrzymy na kota, który ekhm no w zasadzie to chyba toczy się na nią, czy raczej szarżuje truchtem bocznym tzn. tak właśnie na nią szedł/kroczył (trudno to określić) pokazując jej cały bok ciała z ogromnie napuszonym ogonem i ogólnie sierściąnie miauczał, nie atakował jej, ona też go nie zaczepiała. Zaraz jednak Qua zapomniał o tej taktyce a`la przetrącona kobra i zajął się przyjemniejszą czynnością czyli mordowaniem sznurka.
Georg-inia pisze:Malati pisze: ...pierwszy raz widziałam kota próbującego nastraszyć ekhm przeciwnika. Dlaczego Mała Di została przeciwnikiem to nie wiem... trochę zaczynam się zastanawiać czy Qua nie wymyślił sobie, że jest psem i chce przejąć pozycję w stadzie. Nie mam pojęcia... oby nie. W każdym bądź razie jem śniadanie i nagle zaczynam przecierać gwałtownie oczy, bo nie wierzę w to co widzę. Myślę, że Laleczka też nie wiedziała i gdyby miała ręce przetarłaby oczy. Więc obie patrzymy na kota, który ekhm no w zasadzie to chyba toczy się na nią, czy raczej szarżuje truchtem bocznym tzn. tak właśnie na nią szedł/kroczył (trudno to określić) pokazując jej cały bok ciała z ogromnie napuszonym ogonem i ogólnie sierściąnie miauczał, nie atakował jej, ona też go nie zaczepiała. Zaraz jednak Qua zapomniał o tej taktyce a`la przetrącona kobra i zajął się przyjemniejszą czynnością czyli mordowaniem sznurka.
poważnie, niegdy nie widziałaś, jak kot przeistacza się w tygrysa? znaczy - w jego własnym mniemaniu wygląda jak tygrys
bomba wyglądają zwłaszcza maluchy wielkości dłoni, takie napuszone, biegnące bokiem, kiedy jeszcze nóżki nie chcą się skoordynowanie poruszać ... ubaw po pachy
Georg-inia pisze:
poważnie, niegdy nie widziałaś, jak kot przeistacza się w tygrysa? znaczy - w jego własnym mniemaniu wygląda jak tygrys
bomba wyglądają zwłaszcza maluchy wielkości dłoni, takie napuszone, biegnące bokiem, kiedy jeszcze nóżki nie chcą się skoordynowanie poruszać ... ubaw po pachy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Marmotka i 59 gości