kristinbb pisze:Pozdrawiam Pointowe Kotki...
jaka ciekawa dyskusja...
No Kristinko, wreszcie coś się dzieje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Pozdrawiam Pointowe Kotki...
jaka ciekawa dyskusja...
Cinnamoncat pisze:
Było już kilka takich pięknych pointów do adopcji, ale niestety nie mogę sobie pozwolic na 3 kota, nawet dachowca
kristinbb pisze:[Wiesz ,że ja mam teraz cztery...
Nie planowałam żadnego,
a czwartego w szczególności.
I muszę Ci powiedzieć ,ze nie czuję żadnej różnicy...
Jestem zdziwiona...
Cinnamoncat pisze:[Było już kilka takich pięknych pointów do adopcji, ale niestety nie mogę sobie pozwolic na 3 kota, nawet dachowca
Cinnamoncat pisze:
Było już kilka takich pięknych pointów do adopcji, ale niestety nie mogę sobie pozwolic na 3 kota, nawet dachowca
Nelly pisze:Cinnamoncat pisze:[Było już kilka takich pięknych pointów do adopcji, ale niestety nie mogę sobie pozwolic na 3 kota, nawet dachowca
No niestety, możliwości są ograniczone. U jednego to jest jeden, u drugiego siedemU trzeciego dwa
![]()
A dlaczego, "nawet dachowca" piszesz? Eh, dachowiec to więcej kasy wyciąga niż inne
Cinnamoncat pisze:[, a poza tym przygotowuję się do kupna dużego psa, którego wyżywienie będzie trochę droższe :
Nelly pisze:kristinbb pisze:[Wiesz ,że ja mam teraz cztery...
Nie planowałam żadnego,
a czwartego w szczególności.
I muszę Ci powiedzieć ,ze nie czuję żadnej różnicy...
Jestem zdziwiona...
Ja najwięcej miałam trzyZanim poszły do domków. Bardzo się to podobało odwiedzającym nas
Peeełno kotów
![]()
No, tak pełno to nie było, ale jak ktoś nie ma wcale, to dla niego było "pełno"![]()
A skąd się wzięły nieplanowane? Czwarty w szczególnościOpisz proszę. Czy masz ich wątek? To podaj proszę link
kristinbb pisze:[cz.1 Tak się zaczęło na forum miau...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64 ... sc&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 83 gości