Pointowy Zakątek ,,,^.^,,, cz.I

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 19, 2008 18:24

Sihaja pisze:Witam :)

Bry! :lol:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Czw cze 19, 2008 18:25

I bingo! Już 9 strona naszego pointowego zakątku!!! :dance2:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Post » Czw cze 19, 2008 18:28

Miło :) I koty piękne się zgłosiły :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw cze 19, 2008 18:36

Sihaja pisze:Miło :) I koty piękne się zgłosiły :)

:D :D :D
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Post » Pt cze 20, 2008 4:52

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 20, 2008 8:01

Witam pięknokoty :D
Znajdźmy wspólne cechy charakteru dla poincików, znajdą się jakieś? :)
Będzie ciężko chyba, bo tak odmienni przedstawiciele są.

Czekoladka, powiedz coś o charakterze Twojej brytyjki. Z wyglądu misiu przytulak, lubi się przytulać? Jakie są w ogóle brytyjczyki? Mało o nich wiem :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt cze 20, 2008 9:45

czesc :)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pt cze 20, 2008 12:22

Nelly pisze:Witam pięknokoty :D
Znajdźmy wspólne cechy charakteru dla poincików, znajdą się jakieś? :)
Będzie ciężko chyba, bo tak odmienni przedstawiciele są.

Czekoladka, powiedz coś o charakterze Twojej brytyjki. Z wyglądu misiu przytulak, lubi się przytulać? Jakie są w ogóle brytyjczyki? Mało o nich wiem :)

Brytki to indywidualiści. Ineska nie lubi się przytulać ani chodzić długo na rękach. Wystarczają jej 3 minutowe pieszczoty rano.
A o czesaniu nie wspomnę... Ucieka pod łóżko i trzeba ją siłą wyciągać.
Wątpie czy pointy mają jakieś wspólne cech charakteru...
Moja kicia często patrzy się uważnie na mnie swoimi błękitnymi oczętami.
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Post » Pt cze 20, 2008 12:24

Dzień dobry wszystkim!
U mnie zapowiadał się słoneczny dzień, tak też było do południa... Teraz pada descyk. :lol:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Post » Pt cze 20, 2008 13:08

a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
Wszystkie pointy są cudowne i wyjatkowe :)
Dobrą cechę wynalazłam ?? ;)

MajeczQa

Od: Nie sty 27, 2008 11:16

Post » Pt cze 20, 2008 13:33

MajeczQa pisze:a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
Dobrą cechę wynalazłam ?? ;)

Oczywiście! :lol:
Są niezwykłe i wyjątkowe! Oryginalne... :D
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Post » Pt cze 20, 2008 14:31

MajeczQa pisze:a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
;)

No z cechami wspólnymi to tak trochę żaretm :) To by było za proste jakby kolor decydował o charakterze :lol: Więc dobrą cechę znalazłaś :D Z tym, że dotyczy nie tylko pointów, bo wszystkie koty są cudowne i wyjątkowe :) Prawda? Tylko fakt, niektóre cudowniejsze i wyjątkowsze :wink:

Czekoladka, trochę mnie zmartwiłaś. Bo spotkałam się już z tym, że brytyczyki właśnie wcale przytulaśne nie są. Ktoś w przyszłości dalszej lub bliższej bierze pod uwagę zakocenie się brytyjczykiem. Bo podobają się z wyglądu, ale przytulaka by chciał. Takiego choć
trochę :D Myśli albo o rosyjskim albo o brytyjczyku. To zupełnie inne rasy i to staram się wytłumaczyć, raczej chyba więc chodzi o rodzaj futerka, bo z wyglądu podobne. Rosyjski, że przytulakiem raczej nie jest to wiem. Bardzo zwinny, skoczny kotek, można go podziwiać patrząc na akrobatyczne zdolności. Brytyjczyk bardziej naziemny (chyba? ). A co Cię w nich zauroczyło, że właśnie brytyjczyk? Sam wygląd? (czy jakieś cechy, które im przypisują?

Ja mam preference co do wyglądu, że półdługowłose. I wśród tych ras muszę wybierać :) Mam coś na oku i sercu :wink:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt cze 20, 2008 14:35

Pozdrawiam Pointowe Kotki...
jaka ciekawa dyskusja... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt cze 20, 2008 14:42

Witam :D Co prawda nie mam pointa, ale bardzo chciałabym mieć. Niestety... ograniczone możliwości :roll: Za to bardzo chętnie będę czytać wątek :wink:

Cinnamoncat

Od: Pon lis 07, 2005 19:49

Post » Pt cze 20, 2008 14:43

Nelly pisze:
;)

No z cechami wspólnymi to tak trochę żaretm :) To by było za proste jakby kolor decydował o charakterze :lol: Więc dobrą cechę znalazłaś :D Z tym, że dotyczy nie tylko pointów, bo wszystkie koty są cudowne i wyjątkowe :) Prawda? Tylko fakt, niektóre cudowniejsze i wyjątkowsze :wink:

Czekoladka, trochę mnie zmartwiłaś. Bo spotkałam się już z tym, że brytyczyki właśnie wcale przytulaśne nie są. Ktoś w przyszłości dalszej lub bliższej bierze pod uwagę zakocenie się brytyjczykiem. Bo podobają się z wyglądu, ale przytulaka by chciał. Takiego choć
trochę :D Myśli albo o rosyjskim albo o brytyjczyku. To zupełnie inne rasy i to staram się wytłumaczyć, raczej chyba więc chodzi o rodzaj futerka, bo z wyglądu podobne. Rosyjski, że przytulakiem raczej nie jest to wiem. Bardzo zwinny, skoczny kotek, można go podziwiać patrząc na akrobatyczne zdolności. Brytyjczyk bardziej naziemny (chyba? ). A co Cię w nich zauroczyło, że właśnie brytyjczyk? Sam wygląd? (czy jakieś cechy, które im przypisują?

Ja mam preference co do wyglądu, że półdługowłose. I wśród tych ras muszę wybierać :) Mam coś na oku i sercu :wink:

W brytyjskich kotach oczarowały mnie ich cudne, zniewalajce, pełne policzki...
Nie liczylo się dla mnie nic innego... Byleby miał te pucka. Kotki mają mniejsze policzki, ale w tym przypadku Ines jest wyjątkiem. :lol:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

[poprzednia][następna]