Sihaja pisze:Witam
Bry!

Moderator: Estraven
Nelly pisze:Witam pięknokoty![]()
Znajdźmy wspólne cechy charakteru dla poincików, znajdą się jakieś?![]()
Będzie ciężko chyba, bo tak odmienni przedstawiciele są.
Czekoladka, powiedz coś o charakterze Twojej brytyjki. Z wyglądu misiu przytulak, lubi się przytulać? Jakie są w ogóle brytyjczyki? Mało o nich wiem
MajeczQa pisze:a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
Wszystkie pointy są cudowne i wyjatkowe![]()
Dobrą cechę wynalazłam ??
MajeczQa pisze:a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
Nelly pisze:MajeczQa pisze:a ja znalazłam jedną cechę wspólną wszystkich pointów.Może nie cechę charakteru,ale nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
No z cechami wspólnymi to tak trochę żaretmTo by było za proste jakby kolor decydował o charakterze
Więc dobrą cechę znalazłaś
Z tym, że dotyczy nie tylko pointów, bo wszystkie koty są cudowne i wyjątkowe
Prawda? Tylko fakt, niektóre cudowniejsze i wyjątkowsze
![]()
Czekoladka, trochę mnie zmartwiłaś. Bo spotkałam się już z tym, że brytyczyki właśnie wcale przytulaśne nie są. Ktoś w przyszłości dalszej lub bliższej bierze pod uwagę zakocenie się brytyjczykiem. Bo podobają się z wyglądu, ale przytulaka by chciał. Takiego choć
trochęMyśli albo o rosyjskim albo o brytyjczyku. To zupełnie inne rasy i to staram się wytłumaczyć, raczej chyba więc chodzi o rodzaj futerka, bo z wyglądu podobne. Rosyjski, że przytulakiem raczej nie jest to wiem. Bardzo zwinny, skoczny kotek, można go podziwiać patrząc na akrobatyczne zdolności. Brytyjczyk bardziej naziemny (chyba? ). A co Cię w nich zauroczyło, że właśnie brytyjczyk? Sam wygląd? (czy jakieś cechy, które im przypisują?
Ja mam preference co do wyglądu, że półdługowłose. I wśród tych ras muszę wybieraćMam coś na oku i sercu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 388 gości