BIAŁO-CZARNE DOOPKI sp.z o.o. :) Zatymczasowani.. :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2008 11:26

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Dorcia wybacz....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ale widziałaś, że ma jeszcze ślady po wenflonie....
a poza tym to też dla dobra Tytka.... sama wiesz , że jego nie pogłaskałam, a chciałam i to bardzo....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt cze 20, 2008 12:05

eee na wstydliwą to ty nie wyglądasz :wink:

ja też jestem zawsze pełna obaw ,strachu....dlatego tak ostrożna jestem. :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 23, 2008 8:35

Żyją żyją :)

Aparat mi zdechł, nie mogą na razie fotek wstawić buuuuu.... :(

Ale już się wybieramy po nowy, to obfocę towarzystwo :)

Ogólnie mają się dobrze, oba zrobiły sie strasznymi mruczanko-przytulakami, Gemcio to zawsze lubił pieszczotki, ale Lola była dosyć zachowawcza :) A teraz.. nie dają mi spokoju oba :D:D:D:D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon cze 23, 2008 9:06

A u mnie standard, czyli Zombiczek wymiotował w sobotę, nie chce jeść, świeżego mięska w ogóle.... tylko trochę suchego i pastę serową.... nawet intestinala mokrego nie chciala.... wszystko przetestowałam cholera, nie wiem co robić, to mała chudzinka :( nawet kabanoski już tak bardzo nie smakują.... polędwiczki cielęcej też nie chce...co robić? Mleka kociego tez nie.... dobrze, że suche chrupie... ale to za mało.... Chyba zacznę ją karmić strzykawą :( na wszelki wypadek dostała Zylexis..
a tłukły się w weekend tak strasznie, że wczoraj rano u Śnieguły zauwazyłam ranę pod pachą... krwawić nie krwawiła, ale mięsko było, więc pod wieczór nie wytrzymałam i pojechałyśmy do weta... bez transporterka, na smyczy :P Snieguła była baaardzo grzeczna, tylko ubranie do prania, bo całe w puchu...gad znowu śniezy strasznie, strasznie!!! Rana od pazura albo od zęba, niepotrzebnie jechałam, bo wszystko OK, na wszelki wypadek doopka dostała antybiotyk w zastrzyku, no i przemyto jej rankę NaCl - em.. a wetka powiedziała, że kot jest bardzo zadbany, sliczny, wcale nie za gruby... normalnie prawie że nie pękłam z dumy.... :lol:
Uwielbiam moje doopki....

Never

Post » Wto cze 24, 2008 8:44

Śnieguła chora - chyba zawiało ją podczas jazdy do weta- kicha, jest osowiała.... To się chyba nigdy nie skończy... I teraz nie wiem, czy jechać z nią znowu do weta, i znowu narazić na przewianie, czy sama zaaplikowac jakieś leki....

Never

Post » Śro cze 25, 2008 8:06

Śnieguła od wczoraj dostaje Unidox -mam nadzieję, ze pomoże.... Kicha strasznie, ale chyba lepiej się czuje, bo dziś rano coś zjadła no i tłukła się już z Zoe... :roll:

Never

Post » Śro cze 25, 2008 8:23

bicie niewidomej koteczki surowo wzbronione :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 25, 2008 8:31

Kiedy to... hmmm.... nieiwdoma tłucze Sniegułe :roll:
W niedzielę jechałam z białym kudłaczem do weta bo miała ranę i mięcho na wierzchu (ale jej nie bolało), po tej wyprawie Sniegułę przewiało i teraz kicha... ja już nie mogę....
dorcia, co najbardziej lubi Tytek? nie mam już pomysłu na Zoe... dzisiaj nawet sosu nie chciała... :(

Never

Post » Śro cze 25, 2008 17:06

No tak, nie tylko Tri, ale nawet i ŻADEN z Gemów nie przjął się chorobą Snieguły.... no tak, zapomina się o dawnych koleżankach / masażystkach :twisted:
A biały gad jest taki kochany..... 8)

Never

Post » Czw cze 26, 2008 10:50

Zombiczek postanowił się zagłodzić...
Śnieguła zamierza się zakichac....
Ja ide się powiesić...
:(

Never

Post » Nie cze 29, 2008 17:49

Gem jest we Wloszech i dostep do neta ma mocno ograniczony - ale za Sniezynke mocno trzyma kciuki ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon cze 30, 2008 0:09

A Tri miała zabójczo pracowity tydzień a w weekend wreszcie ostatni raz (hurrrrrraaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!) wykłady w Krakowie :D:D

Byłam na wystawie psów - Międzynarodowa. Widziałam istne cuda :) Szkoda, ze to nie była wystawa kotów, no ale cóż.. pieseczki też kocham :)

No i parę fot towarzystwa :D

Gemciuś na hamaczku :)
Obrazek

I największa symbioza, jaką udało mi się zaobserwować u moich futer :twisted:

Obrazek

Obrazek

No i tyle się nabyło całego spokoju.. już się zaczyna :D
Obrazek
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon cze 30, 2008 8:46

Gem, zazdroszczę...... :wink:

Sniegułe wyleczyłam, nie kicha, dzisiaj ostatnia dawka Unidoxu.... tylko jakaś zrobiła się ospała - może to przez te upały.... no w każdym bądż razie muchy łapie :wink: Ranka pod pachą juz zarasta włosami.... Zoe zaczęła jeść - nareszcie tez mokre.... no może nie aż tak dużo, ale je... kryzys przezwycięzony :lol:

A zdjęcia Gema z Lolą śliczne :P

Niedługo wstawię nowe fotki doopek i napiszę o tym strasznym numerze Zoe - już teraz mogę... a także o próbie (nieudanej) samobójstwa Snieguły :P :P :P
Aaaa..... i dzisaj rano była AKUPUNKTURA :lol: :lol: :lol: chyba czas przyciać pazurki :wink:
Eee......... mam boskie gady 8) Szkoda tylko że Snieguła nie jest takim miziakiem jak Zoe i nie lubi siedziec na kolanach, no ale coż.... No i mam świetny sposób na zawołanie ją do siebie - wystarczy tylko, że podnoszę do góry rękę z kocim kabanoskiem...... :lol: :lol: :lol: Mój mały żarłok 8) 8)

Never

Post » Śro lip 02, 2008 8:32

Trinity, nie dam rady tak Cię zabić, jak napisałaś mi w pw :twisted:
Spokojnie, nie stresuj się, możesz wysłać i za miesiąc :P

Never

[poprzednia][następna]