MaryLux pisze:Wies, Nikosiu, mam pomyśłek: to namów Duzom, zeby Ci kupiła nowom miseckem, z któlej bendzie wygodniej jeść
Inka
duża mówi że pomysli bo uważała za ta jest dobra, teraz szuka dla mnie drapaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Wies, Nikosiu, mam pomyśłek: to namów Duzom, zeby Ci kupiła nowom miseckem, z któlej bendzie wygodniej jeść
Inka
MaryLux pisze:O, to fajny pomyśłek z dlapakiemNamówiem Duzom, zeby mi tes tupiła
Inka
Paulaaa pisze:Ja się mam dobrze i mam skrzywienie czegos tam a jak mnie lekarz badał to byłam prosta![]()
Avian pisze:Dzień dobryPaulaaa pisze:Ja się mam dobrze i mam skrzywienie czegos tam a jak mnie lekarz badał to byłam prosta![]()
A ja mam proste to co powinno być krzywe![]()
A całe życie słyszałam - wyprostuj sie, wiec sie wyprostowałam
talaaa pisze:witaj Paulaaa!
i Nikosiu i reszto
i wszyscy witajcie
MaryLux pisze:Nikosiu, cy wies, ze jus za seść stlonów bendzies miał seteckem? Fajosko, no nie?
Inka
Paulaaa pisze:a ja mam taka ciekawostkę, mojej kolezanki mama jak była w ciąży miał kota na brzuchy teraz kolezanka na plecach ma 2 kocie łapki odbite, które juz jej nie zejdą![]()
annette88 pisze:Paulaaa pisze:a ja mam taka ciekawostkę, mojej kolezanki mama jak była w ciąży miał kota na brzuchy teraz kolezanka na plecach ma 2 kocie łapki odbite, które juz jej nie zejdą![]()
zrób zdjęcie tych łapek, bo nie uwierzę
Paulaaa pisze:annette88 pisze:Paulaaa pisze:a ja mam taka ciekawostkę, mojej kolezanki mama jak była w ciąży miał kota na brzuchy teraz kolezanka na plecach ma 2 kocie łapki odbite, które juz jej nie zejdą![]()
zrób zdjęcie tych łapek, bo nie uwierzę
jesli sie zgodzi to zrobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 75 gości