NIEKOCHANE VI-impreza była super..zapraszamy do VII części:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 18, 2008 10:22

myslicie ze moge zrobic loterie z fantami?
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Śro cze 18, 2008 11:39

jasne-byłoby super :D
nawet jak teraz frekwencja nie dopisze, to bedzie na przyszła impreze jak znalazł :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro cze 18, 2008 11:59

ok :)
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Śro cze 18, 2008 12:11

Zefirkowe wieści: trochę się uspokoiło - brykanko w zefirkowej normie ;). Domek stwierdził, że będą czekać i obserwować, ale bardzo chcieliby go zatrzymać :)

co do imprezki: piekę ciasto. Co prawda umiejętność tę nabywam dopiero od miesiąca, ale jestem dobrej myśli :P

rudy Ludwiczek miałczy o głaski i śpi wtulony głową w mój policzek. Jest nieoceniony na mroźne zimy :twisted:

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Śro cze 18, 2008 12:16 Dzisiaj wzięłabym maluszka

Mała1 pisze:jasne-byłoby super :D
nawet jak teraz frekwencja nie dopisze, to bedzie na przyszła impreze jak znalazł :wink:

Loteria to niezły pomysł, mogłabym przynieść jakieś drobiazgi. A jakie ,,fanty'' :cat3: (z maluszków) dostępne dzisiaj w schronisku, Mała? Jedziemy z Tangerine wieczorem.

Pianka

Od: Pt maja 13, 2005 21:42

Post » Śro cze 18, 2008 12:28

no to trzyamam kciuki za zefirka-chociaz boje sie miec nadzieje :wink:

moony-ciasto napewno bedzie super :wink:

Pianka-wiesz, ja w pracy jestem :wink: ,nie mam pojecia jakie ,,przetasowania ,, sa w schronisku.
a pracowac niestety trzeba :wink:

Mała1

Post » Śro cze 18, 2008 13:39 No to loteria

No to loteria 8) :wink:

Pianka

Post » Śro cze 18, 2008 14:47

u nas lepiej myśle , Tadzio zrobił dziś całkiem ładną kupeczke, może nie jest to jeszcze jakaś miss urobków ale napewno miała dosyć fajną konsystencje i kolorek, zapaszek pominiemy :wink: apetyt jest bardzo ładny :D od wczoraj tacka 100g RC prawie że znikneła a poza nią w brzuszku jest troszke jedzonka moich odchowanych już "dzieci" ( kurczak na wieczór ugotowany :wink:)
Najedzony Tadzinek bawić sie już zaczyna powolutku i nieśmiało 8) trwa to kilka minutek zaledwie ale jest jakaś inicjatywa z jego strony :lol: pozatym dużo śpi najlepiej opatulony na kolanach, no i niestety kichamy a w nosku bulgocze , zaczyna też płakać prawe oczko :roll: narazie daje mu BG i trzymam w ciepełku zobaczymy czy uda sie chorobsko spacyfikować w zarodku

Zefirku ochłoń chłopaku , kciuki za Ciebie żyby to był właśnie "Ten" domek :ok:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Śro cze 18, 2008 14:58

CoToMa pisze:Dziurkacz

Obrazek
Obrazek

cudny kocurek :1luvu: a jak tam zdrówko Dziurkacza?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro cze 18, 2008 15:13

a ja mam nerwa na moja mamę! :evil:

nie wezmą Ludwiczka, bo: Agata (moja siostra) bedzie teraz wyjeżdżać na wakacje i mama sobie nie poradzi z dwoma kotami.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieję, że to jeszcze nie jest ostateczna decyzja, bo mój tatuś jest bardzo za 8)

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Śro cze 18, 2008 18:00

ech-na rodzine nie ma mocnych :wink: ,najwyzej bedziermy mu szukać innego domu-ale kciuki trzymam :ok:

dalej kciuki za Tadzia :ok:

a w schronisku oprocz tych kotów o ktorych pisała Iwona brak dzis nowych-ufff

czarny kocurek na kociarni-na razie siedzi w budce,trzeba czekac.

Maurycy bez zmian :?

reszta oki, nawet tak jakby Zezik lepiej :wink:

wklatkach dzis stało sie cos niedobrego bardzo :(
W czasie sprzatania zwiała koteczka -mama-od biało czarnych maluchówe, całe szczescie małe juz jedza same.
Ale jeszcze sa malusie.
Poza tym martwie sie o koteczke-była kotka dokarmiana, więc mam nadzieje,ze sobie poradzi.
Szukali jej pracownicy, szukałysmy my -kamnien w wode.

Do domku stałego pojechał dzis za pomoca naszej Loli -mały czarny chłopaczek :)
z tej trojki
Obrazek

z ostatniej klatki została mała biało-czarna dziewczynka-licze ,ze Pianka ja wezmie-jest sama.

Jeden srebrny maluch juz wziaty na dokarmianie przez kogos, drugi chyba jutro pojdzie.

Ko-da podsunęła pomysł-pomalujmy wszystkie malce srebrzanką :( ,takie maja wzięcie

Marcelinka sie rozkichała, zle ,bo w piatek maja byc ciachy

Mała1

Post » Śro cze 18, 2008 20:53

srebrzanką albo na rudo :( szkoda gadać ech....
mam nadzieje że kocia mamusia sie juz odnalazła kurcze , niedobrze ze zwiała :roll:

a Tadzio wcina aż mu sie uszy trzęsą :lol: darowałam mu jeszcze dzis tą paste na robale , bo żal by było zaraz mu zabierać chęć jedzenia a pewnie tak sie stanie niestety , odrobaczanie zaczne od jutra :wink: zaczoł sie tez interesowac wszystkim dookoła i wydłużają mu sie pory "niespania" :wink: będzie dobrze wyrośnie z niego kocurek że hej :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro cze 18, 2008 21:12

mała Krówka pojechała juz do Pianki :D
śliczne z niej malenstwo :1luvu: .
Jeszcze w schronisku, na pytanie Pianki czy jest kuwetkowa, wlazla do kuwety i zademonstrowała, ze jak najbardziej :lol:

Dzieciaczki mamy uciekinierki sa bardzo malenkie :( .
Na szczescie jedza i brykaja jak szalone, ale przydałby sie dom tymczasowy.
Martwie sie, ze sa jednak za małe, zeby sobie poradzic ze schroniskowymi wirusami :(

Na kociarni cisza i spokój.
Poczestowałysmy koty puszeczkami, ale na widok jedzeia miały odruch wymiotny :twisted:
Tylko kilka zjadło z uprzejmosci :wink:
Od razu widac, ze miały dzisiaj duzo gości :wink:
Za to nastapił atak miziastych burasów :lol:
Do tulenia pachaja sie bure: Myszka, Szarusia, Zezik i Bonaventura.
Jedyne urozmaicenie, to przeciskajacy sie miedzy nimi krówek Tolo

Niestety przy nas przyszła do schroniska piekna czarne koteczka :( .
Koteczka była złapana w piwicy, ale bez problemu pozwala sie brac na rece i wtula sie w człowieka.
Pewnie trafla do tej piwnicy prosto z domu :evil:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro cze 18, 2008 22:02 A oto zdjęcia

To prawda, małe cielątko płci żeńskiej już u mnie i bryka z Piotrusiem. Aktualnie jednak mruczy leżąc mi na kolanach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Załatwiła się do kuwetki, ale nie chciała jeść. :? No i niestety, myślałam też właśnie, żę ją wtrynię na stałe moim rodzicom, ale mój tata też (jak ja :evil: ) myśli o zmianie pracy być może związane to będzie z wynajęciem mieszkania w innym mieście, i jakoś nie chce się zgodzić. Więc musimy kotce szukać domku. :(
No i niestety, jak pisze Tangerine ledwo opróżniłyśmy jedną klatkę, a przyjechała ta smutna łagodna i zszokowana piękność.
Obrazek
Żal bardzo, bo podobno w tej piwnicy zostały jej kocięta. Brak słów.
A tutaj malentasy brykające.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pianka

Post » Śro cze 18, 2008 22:19

jak można było zabrać kotke jak tam są jej maluchy 8O :( może dać jej tą czwórke po uciekinierce ...kurcze ludzie sumienia nie mają :cry: :cry: mam nadzieje że te maluszki sa pod czyjąś opieką ,ale sama nie wierze w to co pisze :cry:

a może da sie dowiedziec z jakiej jest piwnicy i poszukac tych kociąt , kurcze one nie mają szansy same....koteczka strasznie podobna do Majeczki co była u mnie :( jak juz nie chceili ich mieć mogli wyłapać wszystkie :evil: :evil: :evil: aż mnie nosi wrrrrrrrrrrrrrrrr

koteńka u Pianki jest cudna, no i Piotruś na jednym zdjęciu też sie załapał , oboje są prześliczni :1luvu: ważne że maleńka bezpieczna :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]