skaskaNH pisze:A co do tych kolorów Koć - to wiem już, że klasycznie pręgowany to właśnie taki w kółka, a w takim razie jak się określa taki zwyczajnie pręgowany?
Tygrysio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:A co do tych kolorów Koć - to wiem już, że klasycznie pręgowany to właśnie taki w kółka, a w takim razie jak się określa taki zwyczajnie pręgowany?
o, dziękować, to znaczy że mój Futrek miał klasycznie pręgowane boczki? a ja myślałam, ze to szylkret był, znaczy, że to wzór "w żółwia" taki:)Kicorek pisze:Kółka vel ślimaki na bokach to właśnie klasyczne pręgowanie - to było do pluszaka, niech się kształci
Kicorek pisze:Mam koty bojoweAleba pisze:Kicorek pisze:Wiem, gdzie mieszkaszAleba pisze:Fri pisze:Kicor, a długo jeszcze zamierzasz tak sama ze soba rozmawiać? (pochichrując jak goopi do sera...?)
Ten typ tak ma
I nawzajem
Taki w paski to tygrysio pręgowany, czyli 23skaskaNH pisze:Kicorek pisze:Nie wiem, jakie motywy kierują Alebą, ale ja oczywiście chcę się zobaczyć z rodziną - li i jedynie
Oczywiście przy śliwowicy
Tiaa, nie ma to jak bezinteresowna rodzinka![]()
A co do tych kolorów Koć - to wiem już, że klasycznie pręgowany to właśnie taki w kółka, a w takim razie jak się określa taki zwyczajnie pręgowany?
J to szylkret liliowygalla pisze:Kicorek pisze:Taki w paski to tygrysio pręgowany, czyli 23
Czyli jednak J.
Kicorek pisze:J to szylkret liliowygalla pisze:Kicorek pisze:Taki w paski to tygrysio pręgowany, czyli 23
Czyli jednak J.
pytaj, fszyskonaras jest ładnym koloremMeg9 pisze:Zeszłam.
Nigdy więcej nie zapytam o kolor kota.
pluszak pisze:pytaj, fszyskonaras jest ładnym koloremMeg9 pisze:Zeszłam.
Nigdy więcej nie zapytam o kolor kota.takim... poetyckim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 49 gości