Do lecznicy trafi niebawem kolejny kociak, pogoniony (może też pogryziony) przez psy... nie wiem czy będzie żyć, ale jeśli tak, to naprawdę fajnie byłoby go stamtąd zabrać... już 4 klatki mam zajęte kociakami...
HELP!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Do lecznicy trafi niebawem kolejny kociak, pogoniony (może też pogryziony) przez psy... nie wiem czy będzie żyć, ale jeśli tak, to naprawdę fajnie byłoby go stamtąd zabrać... już 4 klatki mam zajęte kociakami...
HELP!!!!!
Aleba pisze:Czy mamy na wydaniu jakiegoś miłego, nakolankowego, przytulaśnego kociaka w wieku 3-10 miesięcy? Najchętniej burego, ale nie jest to konieczne. Płeć też nie ma znaczenia.
Pani napisała do mnie w sprawie Hanki, ale Hanka już wydana. Proponowałam Cypiska, ale się nie zdecydowała. Podsunęłam jej jeszcze kandydatury Humpala oraz Rambli i Rixy, czekam na odpowiedź. Ale obiecałam też popytać o inne kociaki, co niniejszym czynię.
Aleba pisze:Czy mamy na wydaniu jakiegoś miłego, nakolankowego, przytulaśnego kociaka w wieku 3-10 miesięcy? Najchętniej burego, ale nie jest to konieczne. Płeć też nie ma znaczenia.
Pani napisała do mnie w sprawie Hanki, ale Hanka już wydana. Proponowałam Cypiska, ale się nie zdecydowała. Podsunęłam jej jeszcze kandydatury Humpala oraz Rambli i Rixy, czekam na odpowiedź. Ale obiecałam też popytać o inne kociaki, co niniejszym czynię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 65 gości