E...na razie sie nie czepia, nawet jest jakiś miły
Poznajemy się z koteczkami coraz lepiej.
Jarzynka jest na pewno starsza siostrą Jagutki, jest poważniejsza, uważna, od czasu do czasu kontroluje, co z Jagutką. Matkuje jej trochę.
Jagutka to mały trzpiot, beztrosko biega sobie i kica tak smiesznie z czterech łap jednocześnie. Najbardziej lubi naskakiwac tak na Jarzynkę która jest na prawdę cierpliwa i znosi to chociaż czasami pacnie małą w łepek:). Bawią się pieknie, bez pazurków.
Dzisiaj położyłam się, a one bawiły się w pokoju. Obie przyszły na łóżko, Jarzynka grzecznie położyła sie obok mnie i włączyła motor a Jagutka kicała po mnie a potem jak nie reagowałam ułożyła mi sie na plecach i podsypiała.
po chwili jednak zeszła, dała buzi Jarzynce, wtuliła się w nią i tak sobie śpią słodko.
jarzynka jest taka okrąglutka, nawet oczka ma okrągłe, sierść ma bardzo gęstą
Jagutka to chudziak na długich nogach, ma trójkątna buzie i skośne oczka, sierść ma jaśniejszą i delikatniejszą.
Obie są niezwykle grzeczne, delikatne i łagodne i do ludzi i do siebie.
Aniołeczki
Pamiętam Mariolcię i Moniczkę, które robiły sajgon wokół siebie, a zabawa z nimi kończyła sie potężnymi sznytami. takie chłopki proste były troszkę (ciekawe jak im sie żyje, mają wspólny dom w lublinie)
No to na tyle, bo zagadam wszystkich opowieścia o moich małych.
Czy malinchen ma jeszcze kociaki do adopcji. Bo jak nie to jest 6 maluchów

.
Domki, gdzie jesteście?