Moderator: Estraven
Malati pisze:bo ona powiedziała, że Qua to koteczka i to........................................................................................................ ciężarna!
To ładnie mi schudł! 
aniaposz pisze:Malati pisze:bo ona powiedziała, że Qua to koteczka i to........................................................................................................ ciężarna!
![]()
![]()
To ładnie mi schudł!

, ale i
oczywiście. Georg-inia pisze:no chudzina przecieżjak kota na dzień przed rozwiązaniem
Malati pisze:Georg-inia pisze:no chudzina przecieżjak kota na dzień przed rozwiązaniem
ale on wagowo zleciał 1/10 tego co ważył... no może minimalnie mniej...
Ktos tu ma manię Malati pisze:no ale to dla niego jest 1/10 masy ciała. To tak jakbym ja nagle, w nieoczekiwanych i nieznanych okolicznościach zgubiła 6 kilo...
Co chwila znajduje coś nowego do zabawy

Malati pisze:Aniaposz, co straszne dla mnie, masz rację. Qua już wrócił do swojej wagi

Malati pisze:za to okazało się, że Qua jest świetnym łowcą pasikoników. Po prostu przykrywał je łapką, a później turlał do siebie próbując zjeść... chyba większość przeżyła, przynajmniej tak próbowałam żeby nic im gorszego nie zrobił. Zabawa była jednak bardzo, bardzo udana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, zuzia115 i 20 gości