Po drugiej stronie siatki - schr. łódź III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 13, 2008 0:08

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt cze 13, 2008 6:22

ja moge oglaszac koty na adopcje org, tylko dziewczyny trzeba mi powiedziec kobieta wrzuc tego czy tego :wink: bo sama moge nie wpasc ;)

wiec czekam na sygnal, tresc moge wziasc ze strony schronu, zdjecia tez - tylko namiar do ktorej z Was?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt cze 13, 2008 7:18

Etka pisze:ja moge oglaszac koty na adopcje org, tylko dziewczyny trzeba mi powiedziec kobieta wrzuc tego czy tego :wink: bo sama moge nie wpasc ;)

wiec czekam na sygnal, tresc moge wziasc ze strony schronu, zdjecia tez - tylko namiar do ktorej z Was?

Etko - zazwyczaj wszystkie te, które są na stronie schronu
kontakt do tej, która zrobiła opis
Dziewczyny, wyślę Etce na pw namiary do mnie, Pisio, Ingi i Sis co?

Etka, można Cię na wątku gonić?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 13, 2008 7:38

Wyglądało na to, że nikt jutro do schroniska nie przyjedzie, więc wizja stęsknionych (głównie mieska, ale i odrobiny mizianek) kociastych skłoniła mnie do przeorganizowania planów (czyt. postawienia wszystkiego na głowie :wink:) i wygospodarowania czasu na wizytę w schronie. No i takim sposobem ja też jutro na 90% będę.
Bladym świtem byłam na Górniaku, kupiłam serca. Leżą sobie właśnie w pracowej lodówce.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt cze 13, 2008 7:45

pisiokot pisze:Wyglądało na to, że nikt jutro do schroniska nie przyjedzie, więc wizja stęsknionych (głównie mieska, ale i odrobiny mizianek) kociastych skłoniła mnie do przeorganizowania planów (czyt. postawienia wszystkiego na głowie :wink:) i wygospodarowania czasu na wizytę w schronie. No i takim sposobem ja też jutro na 90% będę.
Bladym świtem byłam na Górniaku, kupiłam serca. Leżą sobie właśnie w pracowej lodówce.

Aniu, no jak to nikt?
CoolCaty, Sis, przyznaj się, że znalazłaś pretekst zeby wymiziac kociaste :wink: :1luvu:
Obrazek

Magija

Post » Pt cze 13, 2008 7:46

Kolejna piekna adopcja, kocham to forum!!!!! Zielona.ona, dzieki :1luvu:

A propos odciazenia Sis- nie mam w domu dostepu do sieci, wiec trudno mi sie uczy nowych rzeczy :oops: . Ale watki podtrzymywac umiem i chociaz to bede robic z zapalem.
Jeszcze raz, az do znudzenia :wink: klamniam sie Wspanialym Ratowniczkom z Łodzi i dziekuje calym sercem :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 13, 2008 8:05

Sis, podrzuc mi, co mam ogłaszać, postaram się biegiem pozałatwiac, co musze, i posiedziec tu.
CoolCaty- nareszcie jesteś :) przyjedziemy pochwalić sie Maksiem- persem.

coronella

Od: Śro gru 12, 2007 13:04

Post » Pt cze 13, 2008 8:16

coronella pisze:przyjedziemy pochwalić sie Maksiem- persem.

Ok! Tylko w pracy jestem dopiero od poniedziałku. Od 14 do 20-ej.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt cze 13, 2008 9:06

Magija pisze:Aniu, no jak to nikt?
CoolCaty, Sis, przyznaj się, że znalazłaś pretekst zeby wymiziac kociaste :wink: :1luvu:

Nie mam komputera czwarty dzień :evil: Jaruś naprawia
tylko w pracy podczytuję
wczoraj wieczorem udało mi zajrzeć na chwilę na miau. ale zanim dotarłam do wątku schroniskowego to mnie od komputerka odklejono :evil: więc nie wiedziałam, że dziewczyny będą :D
tym milej :D
Obrazek

pisiokot

Post » Pt cze 13, 2008 9:09

Byłam rano w schronisku, zawiozłam kolejne 50 poduś, worek Puriny kitten dla maluchów i troszkę zabawek. Zabawki zostały od razu wydane przez Panią Asię maluchom do klatek, Purina została w magazynku.
Bardzo ucieszył mnie widok magazynku pełnego miękkich rzeczy, w odróżnieniu od pustek, które zastałam w niedzielę, chociaż na jakiś czas kociska będą miały na czym się wylegiwać. Następna dostawa poduszek jakoś na początku lipca, jak wrócę z urlopu.

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt cze 13, 2008 9:13

andorka pisze:Byłam rano w schronisku, zawiozłam kolejne 50 poduś, worek Puriny kitten dla maluchów i troszkę zabawek. Zabawki zostały od razu wydane przez Panią Asię maluchom do klatek, Purina została w magazynku.

Aniu :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Post » Pt cze 13, 2008 10:21

Magija pisze:
Etko - zazwyczaj wszystkie te, które są na stronie schronu
kontakt do tej, która zrobiła opis
Dziewczyny, wyślę Etce na pw namiary do mnie, Pisio, Ingi i Sis co?

Etka, można Cię na wątku gonić?

Magija, mozna na watku! :D

za chwile mala pojdzie spac to bede wrzucac, narazie wrzuce namiar na siebie i Anie pisiokot bo mam.
jak tylko przyslecie mi dane to pozmieniam

Etka

Post » Pt cze 13, 2008 11:01

dziewczyny szukam transportu do Warszawy, ktoś coś wie?
Obrazek

Magija

Post » Pt cze 13, 2008 11:06

muszę pędzić do Łodzi, odezwę się za kilka godzin

dzieki za pomoc w ogłoszeniach!

postaram sie zorganizować jakos całosć :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt cze 13, 2008 11:19

wrzuciłam Snieżynkę http://www.adopcje.org/adopcja14329.html
Krawacika http://www.adopcje.org/adopcja14327.html
i Milusia http://www.adopcje.org/adopcja14326.html

Podalam namiary na siebie ale juz wzielam z adopcji namiary na Magije ( hhaha magia internetu ;) )
Wrzuce jeszcze Pinokia.

widziałam ze któras z Was wcześniej wrzuciła: Salem, Gordon, Niesmiałek, Rysio, Mati, Kami, Tekla, Malinka, Haneczka, Ella, Kala, Pszczółka, Herman, Florian, Szaj, Nati i Rosi.
Tak mi sie wydaje ze te przyuwazylam.

Dziewczyny moge cos przegapic jak ktorys potrzebuje na adopcjach org ogloszenia to piszcie.

Postaram sie zadebiutowac z Lusia na ale gratka- zobaczymy jak mi wyjdzie bo nie jestem tam zarejestrowana. Jak pojdzie to tam tez bede wrzucac.

Etka

[poprzednia][następna]