Szylkretki Są piękne! Odkrycie 31! Zapraszamy wszystkich!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 12, 2008 7:23

Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:Witanko kalair i szylrecie :D

Ale narobiłaś mi apetytu na bananki :lol: Chciałam wziąć do pracy, ale w domku wszystkie zjedzone, a Tu widzę kusisz człowieka od samego rana na wypad do sklepu po prowiant :lol: :lol:

Witaj Mereth! Czujesz się kuszona? :lol: :lol: No to do sklepiku ras ras! :wink: . A ja jeszczejednego mam! Taki dojrzały,słodziutki! Mniam.
Proszę Lafizdrolka. :wink:
Obrazek

Ale fajnie patrzy :wink:
No pewnie, ze kusisz kobieto, normalnie trza będzie podejść do sklepiku, jak nic :twisted:

A od razu z dwa kilogramy kup! Na śniadanko,obiadek, i kolację. Zdrowe, tuczące.. :twisted: :lol: :lol:

I gazowane do tego :twisted:
Bardzo lubię programy Cejrowskiego i tam właśnie pokazywali jak to np w Ameryce Południowej przechowują banany i jak wygląda ich droga do Europy i ile tych odmian jest, bo u nas oczywiście tylko 1 gatunek bo innych nie sprowadzą :twisted: Kto mi przywiezie banany z Ekwadoru ? :oops: :lol:

Oglądałam! I wiem już,żemy tu jadamybanany..pastewne :twisted: Chyba najgosze..A zjadłabym takie o smaku jabłek..Albo te czerwone..Ehh,tyle ich tam było..Raj normalnie dla bananożerców! :D

A czemu gazowane? 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 12, 2008 7:25

Bry! :D

Wszędzie się banany panoszą. :? 8) :lol:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw cze 12, 2008 7:27

maggia pisze:Bry! :D

A tak jakoś mi się dzisiaj rozmnożyły! :twisted: Mam nadzieję, że lubisz? :twisted: :lol:
A dla Ciebie-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 8:05

berni pisze:Obrazek

komu komu szylkretkę? mysle że gang szylkreci pomoze poszukać domku dla tej szylkretowej damy bez domu...
Sonia zabrana z jednego ze schronisk, była w ciazy. Obecnie po kastracji, odrobaczona, zaszczepiona...no i cudna!!!!!
Gdybyscie slyszeli ze ktoś chce wstapic do klubu szylkretek tylko szylkretki mu brak pamietajcie o Soni :ok: :lol:

Dzień dobry przedpołudniowe !!! :D
Cóż za prześliczna szylkretowa pannica :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 12, 2008 8:09

bubor pisze:Dzień dobry przedpołudniowe !!! :D

Dobry przedpołudniowe Bubor! :D
Proszę dla Ciebie-

Obrazek

A Kretka powyżej do wzięcia..Może chcesz? :wink:
Ostatnio edytowano Czw cze 12, 2008 8:13 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 8:10

kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:

Ale narobiłaś mi apetytu na bananki :lol: Chciałam wziąć do pracy, ale w domku wszystkie zjedzone, a Tu widzę kusisz człowieka od samego rana na wypad do sklepu po prowiant :lol: :lol:

Witaj Mereth! Czujesz się kuszona? :lol: :lol: No to do sklepiku ras ras! :wink: . A ja jeszczejednego mam! Taki dojrzały,słodziutki! Mniam.
Obrazek

No pewnie, ze kusisz kobieto, normalnie trza będzie podejść do sklepiku, jak nic :twisted:

A od razu z dwa kilogramy kup! Na śniadanko,obiadek, i kolację. Zdrowe, tuczące.. :twisted: :lol: :lol:

Bardzo lubię programy Cejrowskiego i tam właśnie pokazywali jak to np w Ameryce Południowej przechowują banany i jak wygląda ich droga do Europy i ile tych odmian jest, bo u nas oczywiście tylko 1 gatunek bo innych nie sprowadzą :twisted: Kto mi przywiezie banany z Ekwadoru ? :oops: :lol:

Oglądałam! I wiem już,żemy tu jadamybanany..pastewne :twisted: Chyba najgosze..A zjadłabym takie o smaku jabłek..Albo te czerwone..Ehh,tyle ich tam było..Raj normalnie dla bananożerców! :D

A czemu gazowane? 8O

... potem banan trafi do komory gazowej, gdzie będzie kupa etylenu - gaz spożywczy nietrujący dla banana, tam sobie banan dojrzeje, zrobi się żółty, skrobia się scukrzy i państwo sobie zjedzą takiego banana - smaczego nie powiem....
http://my.opera.com/edaniela/blog/2008/ ... jrowskiego

Nie byłam pewna w którym momencie ten gaz, czy w czasie podrózy do Europy czy już u nas, dlatego poszperałam trochę :lol:

:wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Czw cze 12, 2008 8:15

Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:

Obrazek

A czemu gazowane? 8O

... potem banan trafi do komory gazowej, gdzie będzie kupa etylenu - gaz spożywczy nietrujący dla banana, tam sobie banan dojrzeje, zrobi się żółty, skrobia się scukrzy i państwo sobie zjedzą takiego banana - smaczego nie powiem....
http://my.opera.com/edaniela/blog/2008/ ... jrowskiego

Nie byłam pewna w którym momencie ten gaz, czy w czasie podrózy do Europy czy już u nas, dlatego poszperałam trochę :lol:

:wink:

Ach! Nie zajarzyłam! :twisted: No to niech! Gazowane,czy nie-uwielbiam! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 8:18

dzień dobry :D a ja na śniadanko dzisiaj .. bananowe Danio !

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw cze 12, 2008 8:20

kalair pisze:

Proszę dla Ciebie-

Obrazek

Iriska to ma dobrze , pozalega sobie to tu to tam a człowiek musi sie w pracy katować :roll: ...................
Gdyby w swoim czasie nie zamieszkała z nami Dolores to kto wie , umaszczenie tej pannicy jest fantastyczne - dużo w nim jasnego koloru :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 12, 2008 8:21

annette88 pisze:dzień dobry :D a ja na śniadanko dzisiaj .. bananowe Danio !

Dobry Annette! Bardzo rozsądnie! :twisted: :lol:
Proszę-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 8:23

bubor pisze:
kalair pisze:

Proszę dla Ciebie-

Obrazek

Iriska to ma dobrze , pozalega sobie to tu to tam a człowiek musi sie w pracy katować :roll: ...................
Gdyby w swoim czasie nie zamieszkała z nami Dolores to kto wie , umaszczenie tej pannicy jest fantastyczne - dużo w nim jasnego koloru :1luvu:

Ale jest Dorcia.A Krecia naprawdę śliczna.Kolejna bezdomna kruszynka.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 12, 2008 8:27

kalair pisze:

Proszę-
Obrazek

Na dobry początek dnia ! Iryska ;) hihih

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw cze 12, 2008 8:27

bry bry krecie!
nie było mnie u Was dwa dni 8O
ale juz jestem :D

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Czw cze 12, 2008 8:54

kalair pisze:
maggia pisze:Bry! :D

A tak jakoś mi się dzisiaj rozmnożyły! :twisted: Mam nadzieję, że lubisz? :twisted: :lol:
A dla Ciebie-
Obrazek

Lubie banany i szylkretki też lubię. :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw cze 12, 2008 9:20

annette88 pisze:
kalair pisze:

Proszę-
Obrazek

Na dobry początek dnia ! Iryska ;) hihih

Jasne, że na dobry bardzo! : :wink: D Nie mamy upału, a słoneczko świeci! Jest ładnie i ciepło kulturalnie! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]