Maryla pisze:Na pytanie ile mam kotów odpowiadam : "bez zmian" (o ile jest bez zmian).
Jak się ostatnio zmieniło odpowiadam : w sam raz.

eve69 to wymarzona ilość dla ciebie - w sam raz

Moderator: Estraven
Maryla pisze:Na pytanie ile mam kotów odpowiadam : "bez zmian" (o ile jest bez zmian).
lakshmi pisze:Łoś, a zwłaszcza głupi łoś, to u nas synonim kogoś nieodpowiednio się zachowującego...
Majorka pisze:lakshmi, co Wam łosie zawiniły!?
Majorka pisze:No dobrze, zostawmy łosie w spokoju i do rzeczy.
Ja tego co prawda nie powiedziałam, tylko pomyślałam. Znacie te sytuacje, kiedy telefonujecie np. do domu bardzo pilnie, przestępujęcie z nogi na nogę i zaklinacie "odbierz, odbierz..."? No to ja tak miałam, tylko wiedząc, że same koty są w domu, złapałam się na myśli "niech któreś ruszy zadek i podniesie słuchawkę..."
Majorka pisze:Ja tego co prawda nie powiedziałam, tylko pomyślałam. Znacie te sytuacje, kiedy telefonujecie np. do domu bardzo pilnie, przestępujęcie z nogi na nogę i zaklinacie "odbierz, odbierz..."? No to ja tak miałam, tylko wiedząc, że same koty są w domu, złapałam się na myśli "niech któreś ruszy zadek i podniesie słuchawkę..."
lakshmi pisze:I nawet kilka razy któreś odebrało (stawiam na Pięknego, bo on dźwięku telefonu nie lubi).
Majorka pisze:lakshmi, jak to - nie poznałaś po głosie?
Znam dom, w którym telefon, pod nieobecność domowników, jest przykrywany miską, bo kotka ZAWSZEMajorka pisze:"niech któreś ruszy zadek i podniesie słuchawkę..."
Najpierw posądzono dziecko o nadużywanie. Dopiero, jak delikwentka została złapana na gorącym, to się okazało, kto przestępczyłMajorka pisze:No właśnie, linie na 800... Nie dziwili się znajomi, że rachunki telefoniczne cóś za duże?
Mysza pisze:Maryla pisze:Na pytanie ile mam kotów odpowiadam : "bez zmian" (o ile jest bez zmian).
eve69 to wymarzona ilość dla ciebie - w sam raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga_17 i 380 gości