Śnieżynki pojechały! :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob cze 07, 2008 20:43

pixi i dixi to kocice moich znajomych :) tylko że szylkretki :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie cze 08, 2008 7:15

moja znajoma nazwała swoje kocie rodzeństwo Pasztet i Pasztetowa :wink: bo jej wyjadały non stop :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Nie cze 08, 2008 7:43

Fotek jeszcze nie ma... ale będą, tylko muszę zwyciężyć z oprogramowaniem.

Sukces, a nawet dwa. Malutka nauczyła się korzystać z toaletki... hurra dla mojego łóżka :)

Drugi sukces to taki, że moja Tri już w miarę je akceptuje, nie syczą, mogą przejść obok siebie a nawet się powąchać, a dziś widziałem nawet jak Tri powolutku próbuje się z nimi bawić.
Druga, Oti, nadal burczy, trochę mniej, bo już nie zawsze kiedy tylko są w polu widzenia, ale kiedy podchodza naprawdę blisko. Jak przejdzie tuż obok niej to odgoni łapką, ale generalnie już wiecej obserwuje a mniej burczy - mini sukces zatem.

Dziewczyny mają niespożytą energię i apetyty... co ciekawe... jeść wolą raczej karmę moich dorosłych kotek niż swoją kittenową, za to Tri wcina ich Babycata... pokręciło te koty :)

Niespodziewany sukces to taki, że moje zestresowane spaślaczki mało jedzą, przez dwa dni, zjadły maksymalnie połowę tego co zwykle... boją się podejść od misek, kiedy białaski są w pobliżu.

Obserwując je, chyba nazwę moje kocinki białe Aria i Witch - Aria bo krzyczy kiedy siostra ją mocno podgryza, a Witch bo znęca sie nad swoją siostrą, choć dziś widzę to Aria również nie pozostaje jej dłużna.
Generalnie dziewczyny nie mają kompleksów, a na syknięcia Oti nie pozostają dłużne i same też potrafią syknąć... poradzą sobie w naszym świecie ; )

Wszędzie ich pełno, a zabawa rozpoczyna sie o 4 w nocy i kończy mniej wiecej o 2.30 ... bede sie musiał zaopatrzyć w zapas jakichś środków pobudzających bo w poniedziałek nie wstane do pracy hehe :)

Makonar

Od: Pon cze 02, 2008 13:36

Post » Nie cze 08, 2008 7:54

nooo, ja bez red bulla i guarany w tabletkach nie funkcjonuję :wink: koty to nocne stworki , wszystko się z czasem unormuje, u mnie było ciężko bo Fisia dopiero po pól roku zaakceptowała Chrumka, ale warto było czekać , teraz jest ok.imiona bardzo fajne, czekamy na fotki :D
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Nie cze 08, 2008 9:36

Wszystko pięknie się układa. :D Czekamy na fotki.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie cze 08, 2008 10:14

ładne imiona :) a dziewczyny faktycznie syczą aż miło :D
natomiast z tą kuwetką aż nie wierzę, wiesz, u mnie też lały i do kuwetki, i na łóżko ;)

a jakie jedzonko mają twoje starsze pannice, że małym tak smakuje?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie cze 08, 2008 14:07

Moje starsze jedzą podstowowe jedzonko mieszanke sanabelle: Adult + Elegance + Sensitive + Light na śniadanie - kociaki chętnie wcinają te chrupeczki.
Na wieczór dostają Almo Nature Holistic - i dziewczynkom również bardzo smakuje.

Makonar

Post » Nie cze 08, 2008 17:03

sanabelle ma chyba to do siebie że wszystkim kociastym smakuje, moje też uwielbiają :) :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Wto cze 24, 2008 7:45

A gdzie fotki? :twisted: czekamy :D

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Pt paź 03, 2008 14:43

Są już fotki, wrzuciłem je na moją galerię w animalii:
http://galeria.animalia.pl/Makonar

Makonar

Post » Pt paź 03, 2008 17:04

jak fajnie że się odezwałeś :D widzę, że te ciemiejsze plamki na łepkach zniknęły. czy charakterki się zmieniły?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Pt paź 03, 2008 18:01

Plamki zostały. Teraz Aria przoduje w codziennych zapasach, a Witch częściej krzyczy, za to nadal Witch jest odważniejsza i bardziej rozrabiaka.

Makonar

Post » Pt lis 05, 2010 19:34 Re: Śnieżynki pojechały! :D

Co u białych panienek Arii i Witch? widzę w galerii że mają do dyspozycji plac zabaw niemalże :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

[poprzednia]