kłaczetego robala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:mam dosyćzaszykowałam sobie jedzenie, Pieczone udeczko, sałata ze śmietaną, W udeczkach kłaki, w sałacie kłaki, ale jak wyjęłam z lodówki przygotowaną do sałaty śmietankę, to zawyłam
nawet tam mam kłaki
to miała być niedzielna przekąska, a ty zrobiło się łapanie kłaków. A już od 8.30 sprzątałam z całego mieszkania kłaki, okazuje się że niezbyt dokładnie
MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:mam dosyćzaszykowałam sobie jedzenie, Pieczone udeczko, sałata ze śmietaną, W udeczkach kłaki, w sałacie kłaki, ale jak wyjęłam z lodówki przygotowaną do sałaty śmietankę, to zawyłam
nawet tam mam kłaki
to miała być niedzielna przekąska, a ty zrobiło się łapanie kłaków. A już od 8.30 sprzątałam z całego mieszkania kłaki, okazuje się że niezbyt dokładnie
Co sie przejmujesz![]()
Od kłaków nie przytyjesz
tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:mam dosyćzaszykowałam sobie jedzenie, Pieczone udeczko, sałata ze śmietaną, W udeczkach kłaki, w sałacie kłaki, ale jak wyjęłam z lodówki przygotowaną do sałaty śmietankę, to zawyłam
nawet tam mam kłaki
Co sie przejmujesz![]()
Od kłaków nie przytyjesz
O-B-I-E-C-U-J-E-S-Z
Hannah12 pisze:tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:mam dosyćzaszykowałam sobie jedzenie, Pieczone udeczko, sałata ze śmietaną, W udeczkach kłaki, w sałacie kłaki, ale jak wyjęłam z lodówki przygotowaną do sałaty śmietankę, to zawyłam
nawet tam mam kłaki
Co sie przejmujesz![]()
Od kłaków nie przytyjesz
O-B-I-E-C-U-J-E-S-Z
Tego nie mogę stwierdzić, ale u nas też wszędzie kłaki.
Dzisiaj rano szczotkowałam towarzystwo, wyrzucałam 5 garści kłaków i cała drogę do pracy walczyłam z kłakami na mojej twarzy i w ustach
MaryLux pisze:Ceść, Torilku i dziewcynki, miiiaaaaau
Inka
Hannah12 pisze:co moje robią to ja nie wiemale podejrzewam, że zalegają pokotem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości