dellfin612 pisze:Jeśli masz z życia takie przykłady, to je tu i teraz ujawnij.W przeciwnym razie będziesz uznana albo za plotkarę albo za osobę o niezdrowej bujnej wyobraźni..
Nie strasz mnie. Napisałam tyle, ile uznałam za stosowne.
dellfin612 pisze:Wiesz, mam spostrzeżenie: jakoś tak dziwnie się składa, że cały czas krążysz wokół kasy.
Jestem przewrażliwiona na punkcie bezmyślnego wydawania gminnej kasy.
dellfin612 pisze:Masz jakiś problem! Oczywiście, drogie dziecko, większość ludzi ma jakieś problem; w końcu podobno tylko

ich nie ma...
Drogie dziecko, nie dopatruj się problemów tam, gdzie ich nie ma.
No cóż, to Ty Basiu chyba masz problemy z kasą, o czym świadczy np. cytat z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66110&highlight=dellfin612 pisze:Witajcie
przepraszam, że żebrzę. Ale potrzebuję unidox, a koszty leczenia całego mojego zwierzyńca w ciągu ostatniego miesiąca pochłonęły astronomiczną wręcz sumę i nie daję sobie rady.

...
dellfin612 pisze:-Anula- pisze:Jak zwał, tak zwał. Ważne, by było na sensownym poziomie.
Masz na myśli poziom swoich wypowiedzi czy spotkań, bo nie rozumiem?
Przeczytaj uważnie wątek, to zrozumiesz. Może.
olga nik pisze:Wczoraj jedna z karmicielek zapytała ile dostaje wynagrodzenia za odlawianie kotów.Była mocno zdziwiona ,kiedy powiedziałam,że robię to spolecznie i za benzynę też płacę sama. Po prostu ta Pani nie ma pojęcia na jakich zasadach działają fundacje .
Nie bierz mojego każdego słowa do siebie. Ja piszę uwagi i przemyślenia ogólne. Z jakiej fundacji jesteś?