Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olga nik pisze:Na szczęście u czarnej wyniki testów negatywne .U kocura też .Na burą jeszcze czekam
U Czarnej pobiorą krew na ogólne badania krwi . Musimy znaleźć co jej dolega .
Małuszek .odratowany wczoraj, w lecznicy .Stan jego kiepski ,ale może uda sie go odratować .Ma okropny koci katar
dellfin612 pisze:olga nik pisze:Na szczęście u czarnej wyniki testów negatywne .U kocura też .Na burą jeszcze czekam
U Czarnej pobiorą krew na ogólne badania krwi . Musimy znaleźć co jej dolega .
Małuszek .odratowany wczoraj, w lecznicy .Stan jego kiepski ,ale może uda sie go odratować .Ma okropny koci katar
Ola, a co właściwie ja odłowiłam? I w jakim jest stanie?
olga nik pisze:To,że ktoś karmi kota ,do niczego nie upoważnia .Bo jednak te karmicielki biorą jedzenie z gminy ale nie dostosowują sie do obowiązku sterylizacji kotów wolnożyjących .
dellfin612 pisze:... występuje do jednocześnie do jak największej ilości gminnych woś i jednostki nadrzędnej z wnioskiem o organizowanie spotkań/szkoleń/wykładów ect dla karmicieli z danego terenu...
Henia pisze:A z jakiej gminy dostajesz karmę ,bo u mnie w śródmieściu chyba nie jest aż tak żle.
ariel pisze:Dziewczyny, mam do odsprzedania 30 kg suchej niezłej, niekolorowanej karmy, po 25 zł za 10 kg.
Moje koty kręcą już na nią nosem.
-Anula- pisze:ariel pisze:Dziewczyny, mam do odsprzedania 30 kg suchej niezłej, niekolorowanej karmy, po 25 zł za 10 kg.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poproszę o dojście do źródła takiej karmy....
Maryla pisze:ja mieszam z innymi, roznymi i wchodzi jakos
Maryla pisze:-Anula- pisze:ariel pisze:Dziewczyny, mam do odsprzedania 30 kg suchej niezłej, niekolorowanej karmy, po 25 zł za 10 kg.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poproszę o dojście do źródła takiej karmy....
okazjonalnie
ariel, ja mieszam z innymi, roznymi i wchodzi jakos
ariel pisze:Pomieszane tez im nie wchodzi. Zjedzą to, co lubią, a tamto zostawiają - zaobserwowałam, że albo omijają, albo kiedy przypadkowo złapią nie to, co trzeba, plują. Wracam do domu, mają pełną tackę i opowiadają, że zaraz poumierają z głodu.
-Anula- pisze:dellfin612 pisze:... występuje do jednocześnie do jak największej ilości gminnych woś i jednostki nadrzędnej z wnioskiem o organizowanie spotkań/szkoleń/wykładów ect dla karmicieli z danego terenu...
Jak ja nie cierpię szkoleń....![]()
A ile taka osoba prowadząca by zarobiła...![]()
Szkolenia są w cenie....
dellfin612 pisze:-Anula- pisze:dellfin612 pisze:... występuje do jednocześnie do jak największej ilości gminnych woś i jednostki nadrzędnej z wnioskiem o organizowanie spotkań/szkoleń/wykładów ect dla karmicieli z danego terenu...
Jak ja nie cierpię szkoleń....![]()
A ile taka osoba prowadząca by zarobiła...![]()
Szkolenia są w cenie....
Oczywiście nie zakładałam 100% frekwencji.
W końcu nie wszyscy lubią się dokształcać, i m.in. stąd zróżnicowany poziom i wykształcenia i wiedzy w społeczeństwie.
Ile zarobiłaby osoba prowadząca szkolenia?
Hmm
pytanie po pierwsze przed wczesne
po drugie nie wyobrażam sobie, aby przedstawiciel organizacji prozwierzęcej w ogóle żądał wynagrodzenia
po trzecie leżałoby to w gestii gmin.
Z drugiej strony to ciekawe, taka narodowa cecha, zanim ktokolwiek cokolwiek zrobi, to inni już zaniepokojeni pytają: "a co on z tego będzie miał?" A jak mówi, że nic, to znaczy, że kłamie. Przy okazji oskarżyciele nic nie robią, ale z góry zakładają fiasko i zacierają rączki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 41 gości