Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2008 11:28

Bardzo sie ciesze na odwiedzinki! Mam nadzieje, ze foto-safari nam sie uda :wink:
Kellusia nadal rujkuje, wcina i wypoczywa!!! Wczoraj spedzilysmy troche czasu na tarasie, oczywiscie moj delikates w budce. Glaskalam ja a ona z zadowoleniem przyjmowala mizianie, po czym zasypiala slicznie mruczac. Chwilami ja tez sie kladlam z lektura, albo zajmowalam sie reszta Bandy- Kelly slodko spala :)
Moja drobinka wybiega z budki, potem biegnie spowrotem, pozwala sie miziac czy wrecz sie nadstawia, a potem znowu sie wystrasza. No i widze, ze lypie pieknym okiem na szpare, ktora powstaje przy otwieraniu drzwi- oj, hycus to, hycus na hycusiami :wink:
Teraz bedziemy "tarasowac" czesciej, bo upaly nastaly i jest bardzzo przyjemnie, no i lazienke czasem trzeba wietrzyc i poslanie zmieniac :wink: A Kellusia zdaje sie byc bardzo zadwolona gdy przez szpary w wiklinowej budce padaja na nia promienie slonca. a cieply wietrzyk muska coraz mniej wymizerowane cialko. A ja oczywiscie sie slinie...ze szczescia! Reszta kociakow nie podbiega do budki, bo sa upalem rozleniwione no i chyba strategia strusia im odpowiada. Mela tez nie przeszkadza, bo budke stawiam na stole. A nawet moja szalona psica wie, ze na stol skakac jej nie wolno. No i tak sobie zyjemy... marze o dniu kiedy Kelly juz sie zadomowi, poczuje bezpiecznie i nie bede musiala trzymac jej w zamknieciu!!!!!! I on kiedys nadejdzie.
Calujemy drogie cioteczki!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 03, 2008 12:02

Przy okazji filmu Spacerek Natalki
obejrzałam też inne filmy Ani :love:
i był film pt. Kelly
naprawdę piękna dziewczynka, robi niesamowite wrażenie!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro cze 04, 2008 8:12

Witajcie!!!!
U nas chwilowo bez zmian rewolucyjnych :wink: Wszystko toczy sie swoim spokojnym, powolnym trybem ukochiwania przerazonej drobinki. Rujka trwa, nawet troche odwazniejsza (pojawily sie miałki nawolujace do miziania)!
Martwi mnie jedno, otoz prawe oczko kelusi zaczelo lzawic. Juz przez ostatnie dni wydawalo mi sie, ze Ona je lekko przymyka. To nie jest ropienie, ale wyciek "łzawy". Wydaje mi sie, ze spojowka jest podrazniona, lekko powiekszona. Teraz przemywam jej oczko roztworem soli fizjologicznej, niestety nie tak czesto jak powinnam, bo nie zawsze Fruzia mi na to pozwala. Prosze, podpowiedzcie cos. Wolalabym uniknac wizyty u weta, bo to dla mojej drobinki potworny stres!
Apetyt nadal ogromny, cialka powoli przybywa :!: :!: :!:
Sciskamy cioteczki goraco!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 9:49

[img][url=http:http://upload.miau.pl/3/98448m.jpg[/img]http:http://upload.miau.pl/3/98448m.jpg[/img[/url] //upload.miau.pl/show.php?u=3/98448]
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 10:05

trzymam kciuki by oczko Kellusi sie poprawilo!
przeciez do soboty chudzinka musi byc gwiada bo bedzie do fot pozowac :D

Joasia, pasuje Ci sie spotkac sobota na 11?
Bo moje dziecie bedzie wtedy spac i sie wyrwac bede mogla

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw cze 05, 2008 10:22

Oczywiscie!!!!! Bede Cie wypatrywac!!!! Czy ktos Cie podwiezie czy tez podjechac po Ciebie?
Nie wiem czy zdazymy z oczkiem do sesji, bo drobinka nie zawsze mi pozwala na przetarcie. Ale tak czy inaczej Kelusia jest piekna i znacznie mniej wychudzona :!: :!: :!:
Szalenie sie ciesze, ze nas odwiedzisz :!:

A moj ostatni post to nieudolna proba zamieszczenia zdjecia Jerzyka. W technologii cyfrowej mam tylko 2 przypadkowe zdjecia Jerzyka, ktore zrobila kolezanka fotografjac ogrod i 2 zdjecia Demona z watku forumowego :oops:. Chcialam Wam chociaz to pokazac, ale niestety nic z tego nie wyszlo :roll:
Dobrze, ze ciotka Etka spieszy na ratunek :wink:
No i moze Ruru mnie jeszcze tego nauczy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 10:23

Oczywiscie!!!!! Bede Cie wypatrywac!!!! Czy ktos Cie podwiezie czy tez podjechac po Ciebie?
Nie wiem czy zdazymy z oczkiem do sesji, bo drobinka nie zawsze mi pozwala na przetarcie. Ale tak czy inaczej Kelusia jest piekna i znacznie mniej wychudzona :!: :!: :!:
Szalenie sie ciesze, ze nas odwiedzisz :!:

A moj ostatni post to nieudolna proba zamieszczenia zdjecia Jerzyka. W technologii cyfrowej mam tylko 2 przypadkowe zdjecia Jerzyka, ktore zrobila kolezanka fotografjac ogrod i 2 zdjecia Demona z watku forumowego :oops:. Chcialam Wam chociaz to pokazac, ale niestety nic z tego nie wyszlo :roll:
Dobrze, ze ciotka Etka spieszy na ratunek :wink:
No i moze Ruru mnie jeszcze tego nauczy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 10:29

Joasia jak przyjade to Ci pokaze jak sie wstawia zdjecia.
A tymczasem mozesz przeslac mi na miala i je z checia wstawie :)

Etka

Post » Czw cze 05, 2008 11:01

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw cze 05, 2008 11:08

http://upload.miau.pl/show.php?u=3/98448

jakie pomarańczowe cudo :love:

a musiałam ci Joasiu coś nagmatwać za bardzo w tłumaczeniu i za dużo dałaś tagów (img)
Ciotka Etka wszystko ładnie osobiście wytłumaczy, bo jak się opisuje, wychodzą kalafiorrrki :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw cze 05, 2008 11:13

ale piekny Jerzyk, cudo normalnie.
Nie wiedzialam ze Jerzyk jest rudy, jakos rozmawiajac o nim nigdy nie zwrocilam uwagi ze to BOSKI rudzielec.

Etka

Post » Czw cze 05, 2008 12:09

Dzieki, kochane cioteczki!!!! To ten niesmialy Jerzyk, ktory pierwszy odwiedzil Kelusie- jego historie juz znacie. Colin tak bardzo mi go przypomina....
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 12:18

Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 12:20

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 05, 2008 12:24

Jerzyk piękny, ogród też piękny - Kelly ma teraz życie jak w bajce 8O :D
Mamusiu, w najodważniejszych snach nie marzyłam, że ta biedna pchełeczka będzie miała takie szczęście.
Uwielbiam ten wątek, zaglądanie tu poprawia mi nastrój momentalnie :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]