Moderator: Estraven
Tosza pisze:Chociaz przeczytałam 4 strony wstecz, nie wiem kiedy i gdzie jest spotkanie. W pewym momencie nawet sobie to ułozyłam w zgrabna całośc (Pasaż Bielaka w sobotę o 9.00, bo tam jest wystawa kotów (chociaz mało miejsca), ale potem doczytałam, gdzie jest wystawa i moja teoria runęła w gruzach
. Napiszcie po ludzku, gdzie i kiedy i za kogo mam się przebrać
Amelki już nie ma...trzeba sobie troche żwirku w torebce przynieść-i problem z głowyMiuti pisze:Jak tam jest na miejscu z kuwetą? Bo ja lubię piwko.
Płatna? Bo jeżeli tak, to ja małą kawę.....
Tosza pisze:Z otrzymanych wyśnień wyciągnęłam następujące wnioski :mam byc o 18.30 w sobotę w Pasażu Bielaka, bez stanika, bo odpowiedni dostane na miejscu, przebrana za kobietę (z tym mogę mieć problem, bo ja , zdaje się,zawsze jestem przebrana....).
Teraz wszystko rozumiem!
skaskaNH pisze:B-dur, Ty też sie ostanikowałaś po nowemu?

Liwia pisze:Tosza pisze:Z otrzymanych wyśnień wyciągnęłam następujące wnioski :mam byc o 18.30 w sobotę w Pasażu Bielaka, bez stanika, bo odpowiedni dostane na miejscu, przebrana za kobietę (z tym mogę mieć problem, bo ja , zdaje się,zawsze jestem przebrana....).
Teraz wszystko rozumiem!
Tosza, JESZCZE nie masz a sklep bedacy obiektem pielgrzymek biusciastych kobiet masz rzut beretem od domu
Tosza pisze:trzeba sobie troche żwirku w torebce przynieść-i problem z głowyMiuti pisze:Jak tam jest na miejscu z kuwetą? Bo ja lubię piwko.
Amelki już nie ma...Miuti pisze:Tosza pisze:trzeba sobie troche żwirku w torebce przynieść-i problem z głowyMiuti pisze:Jak tam jest na miejscu z kuwetą? Bo ja lubię piwko.
WIADRO?
Miuti pisze:A głaskanie - dźwignią handlu. Niektórzy wystawcy - sprzedawcy chętnie widzą, kiedy się miętosi kocięta. A maluchy mogą coś złapać!
Czy koty zgłaszane na wystawę muszą mieć, tak jak psy, szczepienia + świadectwo zdrowia?
Kicorek pisze:Tosza, rewelacyjne podsumowania
Ale i tak nadal nie wiem, co z tymi stanikami w jedynie słusznym rozmiarze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości