Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Gattarko, głaski i całuski przekazane. Pysiunia bardzo dziękuje.
Kalair, zdjęcie b. ładne,ale czy Ty masz wiselczy nastrój dzisaj (sznur), bo ja tak.
Cóż moje zabiegi stomatologiczne nie należą do najprzyjemniejszych, ale ja się zdecydowałam, to teraz nie mam wyjścia i musze kontynuować. A miało byc tak szybko i łatwo.
Idę do pracy pomęczyć się wtem kolejny upalny dzień.
Mereth pisze:Cześć Haniu i koteczki![]()
Ja też zbieram się do dentysty, na razie myślę jak by tu uzbierać tyle kasy, żeby te ząbki zrobić i to mnie przeraża, a potem jeszcze wizyty![]()
Hannah12 pisze:Mereth pisze:Cześć Haniu i koteczki![]()
Ja też zbieram się do dentysty, na razie myślę jak by tu uzbierać tyle kasy, żeby te ząbki zrobić i to mnie przeraża, a potem jeszcze wizyty![]()
Mnie też to przerażało, ale uzbierałam i teraz muszę być konsekwentna.
Źle nie jest, tylko ten dźwięk nieprzyjemny i po uczucie po.
Haker dzisiaj w nocya właściwe nad ranem szalał, ale sie mu nie dziwię, jakiś ptak tak głośno skrzeczał, a widać go nie było. Co sie biedny koteczek ułożył na podusi to ptak od nowa zaczynał.
Pysia wyskoków Hakera miała dosyć, nafuczała i z godnością sie oddaliła... poszła spać do Agi. Tak sie do niej przytuliła, że biedne dziecię z gorąca ni emogło wytrzymać.
Hannah12 pisze:Haker dzisiaj w nocya właściwe nad ranem szalał, ale sie mu nie dziwię, jakiś ptak tak głośno skrzeczał, a widać go nie było. Co sie biedny koteczek ułożył na podusi to ptak od nowa zaczynał.
Pysia wyskoków Hakera miała dosyć, nafuczała i z godnością sie oddaliła... poszła spać do Agi. Tak sie do niej przytuliła, że biedne dziecię z gorąca ni emogło wytrzymać.
MaryLux pisze:Ceść, Pysiu i HakelkuCo nablojkamy?
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 637 gości