kolejny upalny dzień się zapowiada... i to bez wiatru u nas

ale koty jakby tego nie zauważyły..

Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Pysia chodzi i sama nie wie co chce,
a to pogłaszcz po brzuchu,
a ty wsadź mnie do szafy,
a to daj coś innego do miski,
A może woda by świeża była, bo ta co w misce godzinę temu zmieniona.
Ale ogólnie jest dobrze.
Kicorek pisze:Pysia jakie ma wymagania
Hannah12 pisze:Witam,
upał, upał.
A ja ma na zajęciach dodatkowa grupę, czyli w sali 20 osobowej 30 paru chłopa ... duszno
Hakerek jest bardzo grzeczny w nocy, śpi ładnie, nie budzi minie nad ranem. Tak ładnie śpi na miejscu Dużego. Zawsze mówię mojemu, że jak on wstaje o tej 4.30 - 5.00 to Haker traktuje to jako sygnał dla reszty domowników do pobudki.
A jak Pańcia nie ma to koteczek śpi do budzika.
A jak ślicznie sie układa i przytula do mnie
Tak jest zawsze jak mój wyjeżdża.
Z tych upałów to żółw bardzo zadowolony cały czas rozkłada się w pełnym słońcu na balkonie.
Pysia chodzi i sama nie wie co chce, a to pogłaszcz po brzuchu, a ty wsadź mnie do szafy, a to daj coś innego do miski, A może woda by świeża była, bo ta co w misce godzinę temu zmieniona.
Ale ogólnie jest dobrze.
Aga dzisiaj kolejne cało semestralne zaliczenia, które do nie ma znaczenia do wyniku egzaminu, ale mimo, że ma zaliczone bardzo ładnie wszystkie cząstkowe kolokwia musi je napisać, bo inaczej nie jest dopuszczona do egzaminu. Cóż to jest uniwersytet medyczny.
PS. Powiadomienia z własnego wątku mi nie przychodzą.
Hannah12 pisze:Tego nikt oprócz Pysi nie wie. Została znaleziona w wieku około 5-6 tygodni z zabliźniająca się raną w boku na wysokości podudzia. Kształt dziury sugerował, że mogła mieć wpity pręt.
Niestety mimo długiego i bolesnego leczenia nie odzyskała pełnej sprawności w tylnych łapkach, bardzo często odmawiają one posłuszeństwa i Pysia się wywraca, nie wskakuje też na meble, oprócz kanapy i fotela. Potrafi natomiast sama zejść - zeskoczyć z parapetu, blatu kuchennego, stołu. Na drapaku boi sie nie chce być tam wsadzana.
U Agi w pokoju ma pod parapetem podstawiony fotel na który wskakuje i po oparciu wspina sie na parapet.
Przy drapaku ma schodek z którego potrafi sie wdrapać do drapakowej budki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 775 gości