Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Aktualne wiadomości schroniskowe z kociarni:
Kinga i KillBill jedzą same, dzisiaj Jola zaniosła im saszetki i ku jej zdziwieniupałaszowały same
. Odpukać, tfu, tfu, może idzie ku lepszemu ?
Oby
![]()
Pinokio od dzisiaj jest na ogólnym boksie, caliciwirus ładnie się podleczył. Kocio jest cały szczęśliwy, biega sobie, zaczepia kolegów do zabawy itp.
to biało-bure biedactwo ze szpitalika nr 84 wg Joli ma chore nerki, zapach z pyszczka i inne objawy wskazują na to. Niestety, nie można mu było pobrać krwi do badania, nic nie leciało, kocio dostał kroplówkę, może jutro się uda.
Maksiu, pers, trochę pospacerował po boksie. Jola robiła podchody, żeby go ogolić, ale schroniskowa maszynka jest słaba, nieostra, trzeba by to zrobić u profesjonalnego fryzjera, żeby nie stresować kota.
Kocio Kajtek, ten maluch z klatki na kociarni dostał znów środek na odrobaczenie, oby pomogło.
gosiaa pisze:Dziewczyny mam w domu hodowlę owsa dla kociastych ze schroniska, niestety w czwartek wyjeżdżam, komu mogła bym podrzucić żeby zawiózł do schroniska(mam nadzieję że do soboty będzie już wystarczająco wyrośnięty)
coronella pisze:Spytam jeszcze tu, bo zalezy mi na szybkiej odpowiedz.
Ten 13 letni pers, skołtuniony, bez ogonka, czy jemu coś jest? Grzyb? jakies choroby? czy tak na pierwsze oględziny jest zdrowy?
Może będę miec domek dla niego, ale dom, do którego przyjezdzają dzieci. Dom bedzie wychodzący, z ogrodem,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 134 gości