Nie jestem zbyt kompetentna w tej materii, ale może parafina?
Tylko nie wiem, czy taki malec może ją przyjąć, choć na zdrowy rozum wydaje się, że przeciwskazań nie ma.
noc była spokojna, jak zwykle spała przytulona do ręki, a nastka do nogi
gorączki nie ma, sa problemy z załatwiwniem się, ma zaparcia; wczoraj dosłownie wycisnęła qpke - twarda, zapieczona cos bardzo delikatnego, lekko strawnego musi dostawac do jedzenia
z chodzeniem jeszcze nie jest dobrze łapki nadal bardzo bolą, rano malutka podreptala do kuwetki i na tym koniec, potem leżenie
dziś wieczorem do weta
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
ania...nie wiem co powiedzieć, kurcze, ze też zawsze musi sie cos przyplątać!!!!
trzymam kciuki za malutka i bardzo proszę wszystkich o pomoć dla malutkiej i Ania! przecież każda wizyta u weta to kilkadziesiat złotych...wszyscy to znamy, a to jedzonko jeszcze samo najlepsze musi byc, Tosia....reszta gromadki...
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Be ale ten przypadek jest 100 razy gorszy
Lucus zaraz, juz chodził normalnie i wszystko było ok, a Pelnia nie może na tych swoich malutkich łapenkach ustać przewraca się i płacze przy tym i od razy kładzie się na boczek a jak chodzi to jak jakis paralityk łapki jakoś do góry podnosi, taka maleńka kulawizna z niej jest
ale leczymy, nie poddajemy się! żeby jej tylko tak nie bolało Nastak jest ok, wszystko w norme
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...