Ceść, Torilku, mas lacjem, ze bijes Duzom po głowie: powinna wiencej siem s Tobom bawić i dopuscać Ciem do kompa.
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ceść, Torilku, mas lacjem, ze bijes Duzom po głowie: powinna wiencej siem s Tobom bawić i dopuscać Ciem do kompa.
Inka
tosiula pisze:qrcze, młoda para spóźnia sie już 40 minuta tak mi się marzy być w domeczku
![]()
mam kłopot z Tosią, nie chce jeść. jak nakładam jedzenie pędzi pierwsza powącha, skubnie i odchodzi. jest już taka chudziutka, że zaczynam się martwić.
kalair pisze:tosiula pisze:qrcze, młoda para spóźnia sie już 40 minuta tak mi się marzy być w domeczku
![]()
mam kłopot z Tosią, nie chce jeść. jak nakładam jedzenie pędzi pierwsza powącha, skubnie i odchodzi. jest już taka chudziutka, że zaczynam się martwić.
Oj..niedobrze. Jakiś powód musi być..Nie smakuje?
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:qrcze, młoda para spóźnia sie już 40 minuta tak mi się marzy być w domeczku
![]()
Oj..niedobrze. Jakiś powód musi być..Nie smakuje?
niech jej lepiej te puszki po 4 zł smakują![]()
![]()
to mi wygląda na jadłowstręt, ale czy koty na to cierpią?
MarciaMuuu pisze:Moja Mijka kiedyś jadla rózne rzeczy, a teraz jest BARDZO wybredna
tosiula pisze:... ale kocham moje gadziny i zaszalałam. kupiłam laserek i teraz kulturka: gooopie koty biegają po mieszkaniu a ja sobie filmik ogladam he he, te obżartuchy to wogóle nie mają kondycji. śpi toto cały dzień, a tu taka gonitwa, ale nic to poprawimy leniom kondycję
Avian pisze:Bry wieczórtosiula pisze:... ale kocham moje gadziny i zaszalałam. kupiłam laserek i teraz kulturka: gooopie koty biegają po mieszkaniu a ja sobie filmik ogladam he he, te obżartuchy to wogóle nie mają kondycji. śpi toto cały dzień, a tu taka gonitwa, ale nic to poprawimy leniom kondycję
A mają już syndrom laserka?Jak siadasz gdziekolwiek, nie lecą na łeb na szyję, bo na pewno zaraz będzie laserek?
Paulaaa pisze:Niko je tylko surowe mięso, dzisiaj poraz kolejny spróbowałam dac mu suche po 30 min oddał w całościPuszek nawet nie powącha, ryby nie lubi
![]()
kalair pisze:
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Niko je tylko surowe mięso, dzisiaj poraz kolejny spróbowałam dac mu suche po 30 min oddał w całościPuszek nawet nie powącha, ryby nie lubi
![]()
to faktycznie masz kłopot, moje jedzą wszystkowczoraj wróciłam po 23, Toril strasznie mamrotał i mnie popędzał, bym dała jeść, najlepiej po trochu wszystkiego: mięsko, puszeczkę i suche
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 133 gości