EwKo pisze:Macho pisze:O tak...![]()
Goście mają przyjechać ok. 19:00![]()
Z transporterkiem...
iiii?
i pojechali z pełnym transporterkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Macho pisze:O tak...![]()
Goście mają przyjechać ok. 19:00![]()
Z transporterkiem...
iiii?
Myszka.xww pisze:bylismy z Selecta kontrolnie u weta. Sela po drodze, jak przystalo na zawodowego Taliba, usilowala nas zabic.
Najpierw rzucila tylna bombe biologiczna. Kiedy uznala, ze to nic nie daje, bo otwarlismy okna w aucia, zeby przezyc, poszla na calego. Zrzucila przednia bombe. Kiedy i to nic nie dalo, w akcie rozpaczy wytaplala sie w tym cala.
W oczekiwaniu na nasza kolejke, w lecznicowym kibelku usilowalam sie pozbyc broni biologicznej, omal nie umarlszy.
Nie przedluzajac. Do domu wrocilismy utaplani w gownie. Selecta, ja, AnTosia (tak tak), Hanka oraz oba transportery. TZ przezornie trzymal sie z daleka.
Beut.
Wiesci wetowskie beda, jak mi zniknie odruch wymiotny.
nataleczka pisze:Myszka.xww pisze:bylismy z Selecta kontrolnie u weta. Sela po drodze, jak przystalo na zawodowego Taliba, usilowala nas zabic.
Najpierw rzucila tylna bombe biologiczna. Kiedy uznala, ze to nic nie daje, bo otwarlismy okna w aucia, zeby przezyc, poszla na calego. Zrzucila przednia bombe. Kiedy i to nic nie dalo, w akcie rozpaczy wytaplala sie w tym cala.
W oczekiwaniu na nasza kolejke, w lecznicowym kibelku usilowalam sie pozbyc broni biologicznej, omal nie umarlszy.
Nie przedluzajac. Do domu wrocilismy utaplani w gownie. Selecta, ja, AnTosia (tak tak), Hanka oraz oba transportery. TZ przezornie trzymal sie z daleka.
Beut.
Myszka ale Ty wrażliwa jesteś
Już nie mogę się doczekać transportu Selekci z Krakowa do Wrocka, to dopiero będzie zabawa ;)
EwKo pisze::dance:- to z tytułu pełnego transporterka
Ale nie tego Myszkowego
![]()
![]()
.
nataleczka pisze:Myszka.xww pisze:bylismy z Selecta kontrolnie u weta. Sela po drodze, jak przystalo na zawodowego Taliba, usilowala nas zabic.
Beut.
Myszka ale Ty wrażliwa jesteś
Już nie mogę się doczekać transportu Selekci z Krakowa do Wrocka, to dopiero będzie zabawa
EwKo pisze:Pytam teoretycznie: jak wygląda opieka nad kotem cukrzycowym? Taka wersja dla laika - tu albo w osobnym wątku Jamajki, kiedy już powstanie.
ryśka pisze:Wojkor, chyba musimy założyć wątek szylkretkowy na kociarni - ależ z nich pięknotki są... Nie wiem nawet, czy ładniejsza jest Wenecja czy ta nowa... hmmm... skoro sie obracamy w kręgu włoskich miast, to może nowa szylkretka... może nazywać się... Roma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 312 gości