Dodałabym tylko jeszcze, na usprawiedliwienie Frodziaszka, że to jego dla Was podziękowanie - zdaje się?

Moderator: Estraven
smoczyca3g pisze:Dodałabym tylko jeszcze, na usprawiedliwienie Frodziaszka, że to jego dla Was podziękowanie - zdaje się?Koty przynoszą takie "podarunki" swoim opiekunom , niestety
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Podobno kot przynosi zdobycz do domu, bo chce ją sobie spokojnie zeżreć po prostu![]()
![]()
Joasia
![]()
![]()
![]()
a jeśli przynosi, kładzie pod drzwiami i leci gdzies dalej? magazynuje??
JoasiaS pisze:A ja czytałam, że z tym przynoszeniem ptaszków w podzięce to piękna historyjka wymyślona przez opiekunów. Podobno kot przynosi zdobycz do domu, bo chce ją sobie spokojnie zeżreć po prostu![]()
![]()
Joasia
olaxiss pisze:Co ja bym dała, żeby Julka przepłoszyła myszkę, którą Tomek widział w drewutni![]()
JoasiaS pisze:
Służę Frodixem. Jak przyniesie jeszcze jednego ptaka, to niechybnie będę musiała mu szukać domku
![]()
Joasia
JoasiaS pisze:
ps) Olu, a ty widziałaś fotkę z upolowanymi przez Twoją Julię myszami??!
olaxiss pisze:MOJE KOCHANE DZIELNE KOCIĘ![]()
![]()
aż jestem z niej dumna
JoasiaS pisze:olaxiss pisze:MOJE KOCHANE DZIELNE KOCIĘ![]()
![]()
aż jestem z niej dumna
Dokładnie to samo czuję, gdy Frodo coś upoluje![]()
Mam nadzieję, że Michał nigdy tego nie przeczyta![]()
Joasia
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Dodałabym tylko jeszcze, na usprawiedliwienie Frodziaszka, że to jego dla Was podziękowanie - zdaje się?Koty przynoszą takie "podarunki" swoim opiekunom , niestety
A ja czytałam, że z tym przynoszeniem ptaszków w podzięce to piękna historyjka wymyślona przez opiekunów. Podobno kot przynosi zdobycz do domu, bo chce ją sobie spokojnie zeżreć po prostu![]()
![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości