Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Chciałabym,aby przyszły duży Edka dostał kota zadbanego,zdrowego.Jest wykastrowany,odrobaczony,zaszczepiony,oczko wyleczone.W uszkach jeszcze coś nie tak,ale czyszczę je systematycznie.Wetka mówi że to martwe świerzbowce,że już niegroźne.To piękny i mądry kot.
Joako pisze:Czytam i czytam o losach Edwarda i tak sobie myślę, że jednak jest urodzony po szczęśliwą gwiazdą
ewar pisze:Dlaczego nie można mieć wszystkich zwierząt, które by się chciało?Edek to taki fajny kot, ufa mi,jest zupełnie niekłopotliwy,grzeczny a ja chcę się go pozbyć.To okropne uczucie.Przepraszam za te wynurzenia, ale ja nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w braniu tymczasów.
ewar pisze:Jest kuwetka,jest drapak,zero zniszczeń w mieszkaniu,kwiatki nietknięte.Poza tym naprawdę gada.To urocze,zapewniam.
ewar pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy,wetka Agnieszka mnie skrzyczała,że marudzę i że Edek to tymczas,a ja jestem potrzebna jako tymczas dla innych kotów.Druga wetka powiedziała to,co sama wiem,że Edward przywyknie do nowego opiekuna,bo koty już tak mają,z psami jest gorzej.Koniec,nie nudzę juz więcej.BarbAnn,nie mogę mieć kolejnego kota.A czy Sreberko to ten kot,który natychmiast chorował,kiedy od Ciebie wyjeżdżał? Gosiar opowiadała mi o takim kocie.W lecznicy są teraz takie dwa maluszki,szylkrecik i sreberko.Cudne!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości