A dla Jubilata torcik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego![]()
bedzie ładnie sie wpasowywał w klimat ogrodu
CoToMa pisze:berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego![]()
Ja dorzucę krasnoludka
carmella pisze:CoToMa pisze:berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego![]()
Ja dorzucę krasnoludka
kurna, please
nie piszcie juz nic.
u mnie w ogorodzie, który jest jednak ogrodem teściowej stoi bocian.
Były też zółwie - zamordowałam je
Bociana ma zamordować TZOdwagi mu brak
Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba
berni pisze:carmella pisze:CoToMa pisze:berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego![]()
Ja dorzucę krasnoludka
kurna, please
nie piszcie juz nic.
Bociana ma zamordować TZOdwagi mu brak
Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba
nie rozjeżdzać bociana![]()
![]()
na bazarek z nim
Barbara Horz pisze:To jak już tak urządzacie ogród Anity to ja się dorzucę z parasolami browarów np. Tyskie, albo LechTakie "firmowe" parasole w ogrodach wyglądają bosko
, przy tym parę kibelków, jakaś stara wanna, bociany i krasnale i koniecznie oponisate kwietniki. Krawężnik alejek można zrobić z plasikowych butelek
CoToMa pisze:Barbara Horz pisze:To jak już tak urządzacie ogród Anity to ja się dorzucę z parasolami browarów np. Tyskie, albo LechTakie "firmowe" parasole w ogrodach wyglądają bosko
, przy tym parę kibelków, jakaś stara wanna, bociany i krasnale i koniecznie oponisate kwietniki. Krawężnik alejek można zrobić z plasikowych butelek
Można jeszcze grill ze starego piekarnika zrobić.
Będą pyszne kiełbaski![]()
![]()
carmella pisze:
kurna, please
nie piszcie juz nic.
Bociana ma zamordować TZ Odwagi mu brak Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba
amyszka pisze:Ale tu się dzieje u tej AnitkiTo jeszcze chyba tylko fontanny brakuje w ogrodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości