Moja gromadka - nowy tymczas - Dorotka - na cześć Berni:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 29, 2008 6:11

Dzięki za Misia Milusię :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A dla Jubilata torcik :torte: :balony: :surprise: :partygirl:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw maja 29, 2008 6:42

Guciu Guciu wszytskiego najlepszego :torte:

jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego :twisted: :lol: bedzie ładnie sie wpasowywał w klimat ogrodu
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw maja 29, 2008 7:22

berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego :twisted: :lol: bedzie ładnie sie wpasowywał w klimat ogrodu

Ja dorzucę krasnoludka :s1:
...

CoToMa

Post » Czw maja 29, 2008 9:21

CoToMa pisze:
berni pisze:jak juz urzadzicie ogród w stylu kibelkowo-oponowym to przywiozę wam kolejny mójk ulubiony hit ogrodkowy....bociana...sztucznego :twisted: :lol: bedzie ładnie sie wpasowywał w klimat ogrodu

kurna, please
nie piszcie juz nic.

u mnie w ogorodzie, który jest jednak ogrodem teściowej stoi bocian.

Były też zółwie - zamordowałam je

Bociana ma zamordować TZ :twisted: Odwagi mu brak :roll: Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba :twisted:
Ostatnio edytowano Czw maja 29, 2008 9:58 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw maja 29, 2008 9:22

:smiech3: :smiech3: :smiech3:
...

CoToMa

Post » Czw maja 29, 2008 10:08

carmella pisze:
CoToMa pisze:

kurna, please
nie piszcie juz nic.

Bociana ma zamordować TZ :twisted: Odwagi mu brak :roll: Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba :twisted:

nie rozjeżdzać bociana :!: :!:

na bazarek z nim :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw maja 29, 2008 10:17

berni pisze:
carmella pisze:
CoToMa pisze:

kurna, please
nie piszcie juz nic.

nie rozjeżdzać bociana :!: :!:

na bazarek z nim :mrgreen:

Razem z teściową? ;)
...

CoToMa

Post » Czw maja 29, 2008 10:46

To jak już tak urządzacie ogród Anity to ja się dorzucę z parasolami browarów np. Tyskie, albo Lech :twisted: Takie "firmowe" parasole w ogrodach wyglądają bosko :wink: , przy tym parę kibelków, jakaś stara wanna, bociany i krasnale i koniecznie oponisate kwietniki. Krawężnik alejek można zrobić z plasikowych butelek :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw maja 29, 2008 10:52

Barbara Horz pisze:To jak już tak urządzacie ogród Anity to ja się dorzucę z parasolami browarów np. Tyskie, albo Lech :twisted: Takie "firmowe" parasole w ogrodach wyglądają bosko :wink: , przy tym parę kibelków, jakaś stara wanna, bociany i krasnale i koniecznie oponisate kwietniki. Krawężnik alejek można zrobić z plasikowych butelek :roll:

Można jeszcze grill ze starego piekarnika zrobić.
Będą pyszne kiełbaski :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Czw maja 29, 2008 11:05

CoToMa pisze:
Barbara Horz pisze:To jak już tak urządzacie ogród Anity to ja się dorzucę z parasolami browarów np. Tyskie, albo Lech :twisted: Takie "firmowe" parasole w ogrodach wyglądają bosko :wink: , przy tym parę kibelków, jakaś stara wanna, bociany i krasnale i koniecznie oponisate kwietniki. Krawężnik alejek można zrobić z plasikowych butelek :roll:

Można jeszcze grill ze starego piekarnika zrobić.
Będą pyszne kiełbaski :twisted: :twisted: :twisted:

Świetny pomysł :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw maja 29, 2008 12:16

:ryk: :ryk: :ryk:

ale się ubawiłam - Anita pewnie trochę mniej :wink:

carmella pisze:

kurna, please
nie piszcie juz nic.

Bociana ma zamordować TZ Odwagi mu brak Przecież można się zachwiać przy kosiarce, wywalić bociana i po nim przejechać tą kosiarą. No to nie jest takie trudne chyba

Ja ci musze koniecznie wypożyczyć mojego tatę - on po wszystkim jedzie równo kosiarą - na pewno by skosił bociana :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw maja 29, 2008 14:56

:ryk: :ryk: :ryk:

Widzę, że za moimi plecami urządzacie mi ogród. :lol:
No to ja się przyznam do czegoś: chcialam sobie kupic taką żabę ozdobną... Kiedyś... 8) 8)

Podobają mi się WSZYSTKIE Wasze pomysły, a najbardziej ten z parasolem tyskie albo z alejką z plastikowych butelek... :smiech3:
Mam miejsce na to wszystko! Na bociana też!!! I na krasnoludka i na BOCIANA!!!
Teściowej nie chcę, bo już mam, jedną, moją, wspaniałą!
Grilla też mam :D (dostałam od teściowej).
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw maja 29, 2008 15:37

Ale tu się dzieje u tej Anitki :lol: To jeszcze chyba tylko fontanny brakuje w ogrodzie :smiech3:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw maja 29, 2008 18:10

amyszka pisze:Ale tu się dzieje u tej Anitki :lol: To jeszcze chyba tylko fontanny brakuje w ogrodzie :smiech3:

To może by tak siusiającego amorka? :twisted:
...

CoToMa

Post » Czw maja 29, 2008 18:37

Amorka to ja mam w domu... :evil: Wredna z niej marchewa, i tyle. Może wystawię do ogrodu?? :wink:

Guciu pieknie dziękuje za wszystkie życzenia, jest bardzo wzruszony... Nie wiem, czy dlatego nasikał w bardzo nieodpowiednim miejscu... :roll:

Tomek odkrył fajną panią wet. Rezygnujemy ostatecznie z wetów gburów i zdzierców w miasteczku C. i mam nadzieję, ze z tą panią zostaniemy na dłużej. Przede wszystkim - ona kocha koty. No i dlaczego u niej purevax z białaczką był tańszy o 20 zł??? A przecież nawet nas nie zna. Poza tym zamówiła testy białaczkowe, dzis robiła Lucynce, ale były felerne... Lucynka to wzór kociej grzeczności ponoć, grzecznie dawał łapkę do kłujki... On jest cudowny. Absolutnie cudowny.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]