Xena pozdrawia Domina i mówi, że tez chce mieć taki brzuszek

Oko Totki jest bez zarzutu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Z dobrych wieści Samira lub Aspazja mają już zaklepany domek. Osatateczna decyzja bedzie w piątek, ale dotyczyć ona bedzie tylko tego, która z nich pojedzie.
Myszka.xww pisze:Sela postanowila dac mi dobitnie do zrozumienia, ze kotu sie tablet do gardla PALUCHEM nie wpycha. Zaraz po wepchnieciu beknela i... zygnela na mnie pod cisnieniem caluska kolacja. Nawet nie zdazylam skory na karku uwolnic![]()
Zapodalam tablete powtornieOraz kolacje
coz za determinacjaluelka pisze:Ojoj. Dzisiaj od godziny 13 do teraz łowiłyśmy kociaki. Są dwa srebrne i jeden czarny. Zapchlone potwornie, z dużymi brzuszkami - tłuścioszki są dobrze odżywione, ale robaków tam pewnie też sporo jest. Mama to kotka, której nie mogłyśmy złapać od pół roku. Jutro na 9 jest umówiona na sterylizację:).
Pierwszy kociak wyszedł sam - na niego, zamkniętego w kontenerku złapałyśmy kocią mamę. Dwa srebrne siedziały w najgłębszym miejscu małego tunelu. Miał 2,5 metra długości. I w najwyższym miejscu niecałe 30 cm wysokości. Po paru godzinach, podczas których próbowałyśmy wyciągnąć maluchy przy pomocy miotły, ale nie dało to żadnych skutków. Ania postanowiła spróbować tam wejść - w końcu podobno jeśli głowa i ramiona...
Stanęła na biodrach. Ludzie zerkali nieco zdziwieni, kiedy wystawały same nogi, jeszcze bardziej byli zdziwieni, gdy na złośliwe uwagi Ania odpowiadała ze stoickim spokojem spod zwałów blachy. Po tym jak wyszła i zdjęłyśmy z niej parę warstw pajęczyn i niezidentyfikowanego Czegoś, udało się nam ściągnąć bardzo miłą i bardzo szczupłą koleżankę, która weszła tak głęboko, że wystawały jej końcówki stóp.
I udało się. Po dwóch godzinach w wąskim tunelu wśród pajęczyn. Gdy wyszła, była brudna. Zielona z zaduchu - tam prawie nie było powietrza. I bardzo szczęśliwa. Z kotami.
Dwóch jest chłopaków, co do trzeciego nie jestem pewna. Poznajcie się:
Srebrny
Maluchy w kontenerku
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek i 326 gości