Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 13, 2008 16:07

Ale ten Behemocik przyfarcił, no 8) Muszę powiedzieć Ani Czubek, w końcu to ona odmówiła uśpienia kociaków :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro maja 14, 2008 22:33

Jana pisze:Ale ten Behemocik przyfarcił, no 8) Muszę powiedzieć Ani Czubek, w końcu to ona odmówiła uśpienia kociaków :D

Reszta też przyfarciła :) Jestem w miarę stałym kontakcie, niestety jedna Pani ma aparat tylko w komórce i przesyła mi foty tylko na moją przedpotopową komórkę, na której nic nie widać :oops: A to są foty Atosa, który ma trochę przedłużone futro, więc trochę wkurza mnie to. Portos wygląda tak jak Behemocik, tylko, że ma więcej białego. Psoci na potęgę :twisted: Dostaję zdjęcia rozwalonych kwiatków - prowadzi sukcesywną eksterminację flory :lol:
Siupsiupek będzie miał jutro obcinane jajka - Pańcia ma oczywiście czarne myśli :roll:

EDIT: CHYBA MUSZĘ ZMIENIĆ TYTUŁ WĄTKU :conf:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto maja 20, 2008 21:06

Oto Kot Behemot Psocikader SiupSiup (tak brzmi pełne imię, ale dla znajomych po prostu Siupsiupek)
Po kliknięciu na zdjęcie otworzy się więcej fotek. Siupsiupek wygląda na nich poważnie i dostojnie, jednak są to tylko pozory.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto maja 20, 2008 21:41

genowefa pisze:Oto Kot Behemot Psocikader SiupSiup (tak brzmi pełne imię, ale dla znajomych po prostu Siupsiupek)
Po kliknięciu na zdjęcie otworzy się więcej fotek. Siupsiupek wygląda na nich poważnie i dostojnie, jednak są to tylko pozory.

Obrazek

Obrazek

Witajcie Kochani
ale ja sie cieszę że Behemocik dołączył na stałe do Dziewczynek :D
Cudowne wieści
Foty Kociastych jak zwykle śliczne
Gratulujemy Dokocenia :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto maja 20, 2008 21:41

Geniu, ile Ty masz tego teraz?
Bo jak się ostatnio widziałyśmy, to miałaś dwie kotki i jakiegoś kota bez oka... no tak, chyba było coś jeszcze...
To ile tego?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto maja 20, 2008 22:27

Anuk pisze:Geniu, ile Ty masz tego teraz?
Bo jak się ostatnio widziałyśmy, to miałaś dwie kotki i jakiegoś kota bez oka... no tak, chyba było coś jeszcze...
To ile tego?

Sztuk pięć na stanie, ale wkrótce może się to zmienić bo KTOŚ chce wcisnąć mi kociaki ;)
Na dzień dzisiejszy:
Dwie nasze kotki: Pelcia i Różyczka
W listopadzie 2007 przybyły trzy wesołe kociaki i z tego stada Cholerny Siupsiupek został :oops: :roll: i już jest nasz niestety.
W lutym dołączył Nikuś - z Łomianek (on szuka domu, ale jest niestety mało adopcyjny)
Tydzień po Św. Wielkanocnych 2008 przywiozłam z działki teściów Kudłatego, bo miał jedno oko w stanie fatalnym, już usunięte. Kudłaty mam nadzieję znajdzie szybko dom, bo jest piękny i bezproblemowy, choć bez oka.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto maja 20, 2008 23:25

genowefa pisze:Oto Kot Behemot Psocikader SiupSiup (tak brzmi pełne imię, ale dla znajomych po prostu Siupsiupek)

Ekhm,
no nie wiem, jakie pozory - bo wszystkie dodatkowe foty prezentują dostojne, zrównoważone koty :wink:

SiuSiup jest bossski :love:
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Nie maja 25, 2008 7:32

Witaj Geniu i Kociaste :D
Ach te Wasze foty :roll:
Prosimy o dokładkę,nigdy nam za wiele
Jesteście takie śliczne :love:
Słoneczko Wam posyłam i głaski

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon maja 26, 2008 20:25

Dziękujemy Kociamko za pamięć :)
Nasza Mała Księżniczka niestety znowu ma coś zaropiałe oczka :( Jak ją szprycowałam codziennie beta-glukanem to prawie jej przeszło, nawet śpioszków prawie nie miała. Ale co za życie dla strachliwego kota? codziennie beta-glukan strzykawką, albo jeszcze gorzej - kropelki :cry: Taka się fajna ostatnio zrobiła - nawet można ją czasem pogłaskać... i co znowu mam ją dręczyć? Może po prostu do weta ją zabiorę i zapytam, w sumie termin przeglądu się zbliża.

Nowe ulubione miejsce Księżniczki
Obrazek
Więcej zdjęć:
http://picasaweb.google.pl/agarom.aga/Koty_20080526
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto maja 27, 2008 7:26

cudna :1luvu:

moze zylexis raz na dwa tygodnie?
albo b....(kurde jak to szło, biogen?) co 5 dni do jedzenia?
a moze beta- glukan na odrobinie jedzenia? mniej stresu
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto maja 27, 2008 8:32

Ja tylko chciałam powiedziec, że Siupsiup ma takie... męskie... te policzki ;)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto maja 27, 2008 10:04

Chyba jednak umówię do dr. Czubek na konkretną godzinę (żeby nie stać w kolejce) i zabiorę Rózię na przegląd i tak jej się szykuje. Mysza przedstawię Twoje propozycje, ale ten zylexis to chyba jakiś strasznie drogi jest. Do jedzenia nie bardzo się jej coś dać.

Siupsiupkowi upiekło się poprzednio cięcie jajek, drugie podejście w czwartek (tym razem chyba już zdążę, bo na 20:30 jesteśmy umówieni).
Przy okazji zawlokę też Niuksia do weta.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto maja 27, 2008 20:07

piękne macie wszystkie te dzieci :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto maja 27, 2008 20:43

Jana pisze:Ale ten Behemocik przyfarcił, no 8) Muszę powiedzieć Ani Czubek, w końcu to ona odmówiła uśpienia kociaków :D

A czy Behemot to był jeden z Muszkieterów uratowanych przed uśpieniem? 8) :) :oops: ja już się pogubiłam, pamiętam Muszkieterów u Genowefy. :oops:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Wto maja 27, 2008 20:49

Agalenora pisze:

A czy Behemot to był jeden z Muszkieterów uratowanych przed uśpieniem? 8) :) :oops: ja już się pogubiłam, pamiętam Muszkieterów u Genowefy. :oops:

Tak, to ten 8)

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]