Maluchy coś za mocną szkołę dostały, bo miny nietęgie mają

Moderator: Estraven
Wawe pisze:Ależ dzieciaki urosły.![]()
To już naprawdę duże koty.![]()
Czy ja dobrze widzę, że u Poli znikła ta malutka, czarna kropeczka na główce?
Wygłaskaj ode mnie całą rodzinkę.![]()
Cheri też, oczywiście.![]()
No i resztę futer.
Opadaja mi ręce, naprawde. Jedna kobieta z miau nawtykała mi, że jestem pozbawiona czci i wiary, bo gdy nie znajdę domu dla kotki, pewnie oddam ja do schroniska,albo wysłę ja na ulice zeby umarla z głodu . A niby dlaczego miałabym to zrobic? Nie po to szukam jej domu. Nie chodzilo mi o kasę, no chyba że dwa zlote, to twoim zdaniem wielki zysk, to szkoda mi słow na dalsze dyskusje. Z tego co wiem, aukcja bez ceny nie zostanie zatwierdzona.Druga napisała, ze jestem podła, bo moja kotka jest niewysterylizowana, bo narażam ją na śmierć albo przez ropomacicze, albo przez poród. O co wy mnie pośadzacie? Ręce opadaja.
zunia pisze:Witam, byłam cichym czytaczem watku, który zamknełaś, poplakalam sie jak go zamykalas bo akurat czytalam pewien wątek na KŁ. Nie pisalam nic bo jestem strasznie leniwa jeżeli chodzi o pisanie![]()
Ale teraz się odezwę, a coMyslę, że na każdym forum tak jest, że są milośnicy i fanatycy oraz osoby, ktore nie chca wypaść z forum
to co teraz napisalas jest dla mnie niepojęte, tymbardziej, że to forum zostalo nagrodzone
Ale to nie Ty się powinnas się wstydzić.
Mi powoli odechciewa sie cokolwiek pisać, zazdroszcze osobom, które mimo wszystko czuja sie tu dobrze. Ale pocieszające jest to, że jest tu mase osób, ktore są świetne i tego musimy się trzymać
Amika6 pisze:Kotiko, trzymam kciuki za ulubionego puchatka. Oby Pufcio szybciutko wyzdrowiał![]()
![]()
![]()
![]()
I mizianki dla maluszków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 153 gości