Jak tu więc wybrać ?

Jak wybiorę jednego, do którego serce mocniej mi zabiło, będę czuć się podle, że nie wzięłam innego, do którego też mocniej zabiło mi serce

Czy tylko ja mam takie dylematy ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kciuk pisze:Myśle o jakimś dorosłym, biednym kotkuale jest ich tutaj tyle , że po wczytaniu się w ich historię , wszystkie chciałam wziąć
![]()
Jak tu więc wybrać ?![]()
Jak wybiorę jednego, do którego serce mocniej mi zabiło, będę czuć się podle, że nie wzięłam innego, do którego też mocniej zabiło mi serce![]()
Czy tylko ja mam takie dylematy ?
kciuk pisze:Myśle o jakimś dorosłym, biednym kotkuale jest ich tutaj tyle , że po wczytaniu się w ich historię , wszystkie chciałam wziąć
![]()
Jak tu więc wybrać ?![]()
Jak wybiorę jednego, do którego serce mocniej mi zabiło, będę czuć się podle, że nie wzięłam innego, do którego też mocniej zabiło mi serce![]()
kasia86 pisze:Im wszystkim by sie chciało pomóc :cry:
Tylko chciałbym żeby inni też przetarli oczy i dojrzeli krzywdę, jaka dzieje się naszym mniejszym braciom![]()
kasia86 pisze: Franuś to by wyszedł nawet na to zimno, ale on sie zaraz przeziębi i kaszleTeraz lepiej po leczeniu Scanomune, ale nie wiem jak długo
![]()
A Twoje dziewczynki jak się czują?
kciuk pisze:Lubie tu zaglądać, bo taka pozytywna energia z tego wątku bije![]()
Nawet, jak deszczyk pada i jest zimno, to tutaj jest słonecznie![]()
A wracając do adopcji kotka, to myślę właśnie o dorosłym, który od dłuższego czasu jest w schronisku i nikt go nie chce.
Nie będę wiecej nic mówić, żeby nie zapeszyć![]()
kasia86 pisze:Dalej zimnica W Pabianicach![]()
Franuś znowu kaszlałwidać że im wszystkim zimno
Kasieńka to nawet pod kocyk weszła, żeby tylko w dupkę było cieplej
Niunia i Kasieńka wojowały do południa, zmęczone sie unynały![]()
Pozostałe już dawno sie pospały![]()
Może u Was trochę cieplej że dziewczynki zrobiły przegląd posiadłości![]()
A Bisia z Kropcią pewno sie lubią![]()
anna09 pisze: Ja myslę, że Bisia bedzie brykała razem z Kasią i Kropcią zanim skończy się lato![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1254 gości