Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Herbi pisze: poczestowałam chipsem ale tak dla zartu bo przeciez wiadomo ze zwierzeta tego nie jadaja- ALE NIE KUBUS.JEST TAKI NACHALNY, SKOCZYŁ MI NA KOLANA I SIE DOMAGA.
aaaniaaa pisze:Herbi pisze: poczestowałam chipsem ale tak dla zartu bo przeciez wiadomo ze zwierzeta tego nie jadaja- ALE NIE KUBUS.JEST TAKI NACHALNY, SKOCZYŁ MI NA KOLANA I SIE DOMAGA.
To nie żart niestety. Uwielbia czipsy, strach zostawić gdzieś otwartą torebkę, bo zje wszystko. Czasami dostał jednego, czy dwa - najbardziej lubi paprykowe, najmniej solone. Jakby go tym karmić, to zje każda ilość, tak mi się wydaje.
Czekolady nie lubi, ale ciastka wyjadał. Potrafi przegryźć kartonowe opakowanie, żeby się do nich dostać.
Herbi pisze:oczywiście że uświadomię ale wiadomo jak to jest. ja swoje a on swoje
Herbi pisze:Czestowałam Kubusia paróweczką- nie chciał. Czestowałam czekoladka bo był taki zainteresowany- ale tez odmówił. poczestowałam chipsem ale tak dla zartu bo przeciez wiadomo ze zwierzeta tego nie jadaja- ALE NIE KUBUS.JEST TAKI NACHALNY, SKOCZYŁ MI NA KOLANA I SIE DOMAGA. Dałam mu kilka ale więcej nie bo się boje że mu zaszkodzi. serowo-śmietankoweno ale mnie zaskoczył:-)
xandra pisze:Herbi pisze:oczywiście że uświadomię ale wiadomo jak to jest. ja swoje a on swoje
po to jest umowa adopcyjna, ja np. mam zapis o dobrej karmie - whiskasa wykluczam
a moze sie okazac, ze nie trzeba bedzie domku szukaccooo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 24 gości