Wkleiłam fotki białasków w wątku Śnieżynek.
Są takie śliczne, wielka szkoda, że muszą zmieniać dom w tym wieku.
Wspaniale byłoby gdyby znalazły dom razem, miałyby chociaż siebie.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
villemo5 pisze:Tak Kotiko...
Takie piękne koty. Nie rozumiem takiego okrucieństwa. Jak jest "kłopot" (wciąż nie wierzę, że naprawdę jest) to się go pozbywamy. Proste. Mam nadzieję, że to ukochane i wrażliwe dzieciąteczko z babcią i mamunią postąpi dokładnie tak samo. Wszak tego się od małego uczy.
I powtarzam pytanie Zirael... Czy nie ma powodów, aby się denerwować?
ewar pisze:są tacy którzy już nie chcą tu wchodzić.
PcimOlki pisze:Mnie na parę lat wywiało. Nie przez pyskówki, ale przez bezmiar kociej tragedii tutaj opisywanej. Nie dziwię się, że jak ktoś sobie poczyta o losach kociaków, to nerwy puszczają, kosa się w kieszeni otwiera i myślenie...hmm...nie wiem jak nazwać, coby się kto znów nie zezłościł. Wściekłość na ludzi się rodzi przez ich czyny, tutaj opisane, zrodzone z głupoty, chciwości, czy innego bagna we łbie, więc obrywa się później każdemu, co się nawinie a wyda się nieprawomyślnym w temacie.
natita pisze:Piszę w tej sprawie ostatni raz.ewar pisze:są tacy którzy już nie chcą tu wchodzić.
Poleciłam to forum dwóm moim koleżankom. Obie (po tym jak opowiadałam ich o moich kotach) zastanawiały się czy nie sprawić dzieciom kotka. Ale stwierdziły, że to forum jest anty-dziecięce, a one mają dzieci. Nie będą się tu nawet logować.
natita pisze:To z myślą o dzieciach odpowiedzialni rodzice przygarniają zwierzątka. Ale jak ktoś te dzieci będzie wyzywał i koty stawiał ponad nie - to po sprawie. I głoduj kocie, bo cię rodzina nie weźmie, za to że ktoś ci zrobił niedźwiedzią przysługę i postawił cię ponad ich największy skarb, krzywdząc tym samym ciebie. Bo gdyby mówił o tobie, jak o największym przyjacielu dziecka, to by każde miało po dwa koty.
natita pisze:Pomyśleć, że zastanawiałam się nawet czy by tak tymczasów dla kotów nie prowadzić...
natita pisze:Nic, koniec tematu.
natita pisze:Poleciłam to forum dwóm moim koleżankom. Obie (po tym jak opowiadałam ich o moich kotach) zastanawiały się czy nie sprawić dzieciom kotka. Ale stwierdziły, że to forum jest anty-dziecięce, a one mają dzieci. Nie będą się tu nawet logować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości