Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2008 9:31

Adam, to ty żyjesz 8O
Dzięki, że się odezwałeś...o jednym to świadczy, od forum miau nie jesteś uzależniony...wniosek - nie musisz nas rzucać...a papierochy - skoro tyle wytrzymałeś - będzie dobrze...
Co do odchudzania i jedzenia zieleniny, ostatnio usłyszałam...uważaj, słoń też jest roślinożerny :lol: My stawiamy na ruch...a mamy gdzie, prawda? Zapraszam cię na zorganizowaną wycieczkę rowerową na naszym zlocie cyklistów...24 maja, start o 9.30...szczegóły na naszej stronie: www.staramilosna.org.pl

No i cieszę się, że się odezwałeś...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt maja 09, 2008 9:31

Ja też się cieszę, że znowu Ciebie widzę!

I miło, że nie zostałem od razu spalony na stosie za takie bezeceństwo :twisted: :oops:

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt maja 09, 2008 9:38

izaA pisze:Adam, to ty żyjesz 8O
Dzięki, że się odezwałeś...o jednym to świadczy, od forum miau nie jesteś uzależniony...wniosek - nie musisz nas rzucać...a papierochy - skoro tyle wytrzymałeś - będzie dobrze...
Co do odchudzania i jedzenia zieleniny, ostatnio usłyszałam...uważaj, słoń też jest roślinożerny :lol: My stawiamy na ruch...a mamy gdzie, prawda? Zapraszam cię na zorganizowaną wycieczkę rowerową na naszym zlocie cyklistów...24 maja, start o 9.30...szczegóły na naszej stronie: www.staramilosna.org.pl

No i cieszę się, że się odezwałeś...

:D Etap słoniowy mam już na szczęście za sobą- myślę, że dobijałem do 110 KG 8O (oczywiście po świętach). Nawet nie wiecie jak bardzo pokochałem smak marchewki, ale rzeczywiscie- zdrowy koń też waży sporo ;)

Jak wygląda trasa przejazdu? Ile km? Ostatnio wytrwałem (ledwo) trasę śródborów - pogorzel - rezerwat torfy - otwock - śródborów (cosik 25 km pewnie), a więc tak tak zupełnie źle jeszcze ze mną nie jest ;)

FreEp

Post » Pt maja 09, 2008 9:41

12 km w jedną stronę, 2 godziny przerwy z ogniskeim i powrót 13 km...tempo 12 km/h...mniej więcej...Każdy dostanie mapkę do ręki, trasa szlakami.

izaA

Post » Pt maja 09, 2008 9:43

izaA pisze:12 km w jedną stronę, 2 godziny przerwy z ogniskeim i powrót 13 km...tempo 12 km/h...mniej więcej...Każdy dostanie mapkę do ręki, trasa szlakami.

A na ognisku pieczone kiełbaski? 8 :oops:

Zapowiada się ciekawie, postaramy się pojawić. Zależy czy przeżyje obóz ;)

FreEp

Post » Pt maja 09, 2008 9:47

Jasne, że kiełbaski, przecież trzeba uzupełnić kalorie :lol:

izaA

Post » Sob maja 10, 2008 23:00

Jakiś czas temu wspominałyśmy Cię przy kawce z Dorotą i skaskąNH fajnie że wróciłeś na forum :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Nie maja 11, 2008 5:32

czarna.wdowa pisze:Jakiś czas temu wspominałyśmy Cię przy kawce z Dorotą i skaskąNH fajnie że wróciłeś na forum :D

:oops: Ciekawe, co konkretnie wspominałyście? :twisted:

Za minut 30 wyjeżdżam do Ogonek na cały tydzień- nie wiem, czy wytrzymam tak długą rozłąkę :cry: Koty i połóweczka- wypieszczone, pełna instrukcja obsługi kotów też napisana- tak na wszelki wypadek :lol: Trzymajcie kciuki, abym przetrwał!

FreEp

Post » Nie maja 11, 2008 16:19

FreEp pisze:
czarna.wdowa pisze:Jakiś czas temu wspominałyśmy Cię przy kawce z Dorotą i skaskąNH fajnie że wróciłeś na forum :D

Za minut 30 wyjeżdżam do Ogonek na cały tydzień- nie wiem, czy wytrzymam tak długą rozłąkę :cry: Koty i połóweczka- wypieszczone, pełna instrukcja obsługi kotów też napisana- tak na wszelki wypadek :lol: Trzymajcie kciuki, abym przetrwał!

Trzymam kciuki, przetrwasz :ok: 8)
A my wspominałyśmy Ciebie w samych pozytywach, zastanawiałyśmy sie, gdzie tak zniknąłeś i co u Ciebie ;)
Fajnie, że jesteś z powrotem 8)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon maja 12, 2008 9:26

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto maja 13, 2008 8:36

skaskaNH pisze:
FreEp pisze:

Trzymam kciuki, przetrwasz :ok: 8)
A my wspominałyśmy Ciebie w samych pozytywach, zastanawiałyśmy sie, gdzie tak zniknąłeś i co u Ciebie ;)
Fajnie, że jesteś z powrotem 8)

potwierdzam słowa koleżanki 8) martwiłysmy sie że tak nagle znikęłs z forum :(
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt maja 16, 2008 21:07

Oooo... jednak się odezwał! :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon maja 26, 2008 13:14

:twisted:

Obóz... Szumnie nazywany rekreacyjno-szkoleniowym, okazał się po prostu... sportowym. Ta kupa mięcha, czytaj ja. - nie została stworzona do biegania po lesie i plywania na kajakach przez x godzin :lol:

Pubudka o 7, do 21 zajecia. 1 toaleta meska na caly budynek + 2 prysznice. Jedzenie fatalne (ile mozna jesc czerstwy chleb na sniadanie i kolacje ? :/), warunki ogólne średnie. Tak średnie, że w naszym pokoju kilka dni po wyjeździe... zawaliła się podłoga raniąc 2 studentów (są w szpitalu).

Gdyby nie same 5 i piekny dyplom za bardzo dobre wyniki (dostaly jedynie 3 osoby na ok. 60-70!) bylbym ostro wkurzony, a tak mam kilka calkiem milych wspomnien, lacznie z ogniskiem urodzinowym, po ktorym wracalem na czworaka do pokoju ;). Ach, nie ma to jak 21 urodziny!

Koty przetrwaly, choc i dla nich byla to napewno katorga. Muff okazal się jednak kawałem burego drania i mnie na poczatku nie rozpoznal, uciekajac i pusząc ogon 8O Oczywiście nasypanie pysznych kuleczek (obecnie Royal Canin S/O) szybciutko przywrociło koci-stan sprzed wyjazdy ;).

Dzisiaj urodziny mojej połóweczki ,lece do sklepu i szykuje małe przyjęcie. W tygodniu zaktualizuje fotki kotów i jeśli się uda- wstawie także kilka swoich :P.

FreEp

Post » Pon maja 26, 2008 13:32

100 lat dla poloweczki!

Gratuluje tak wspanialego dyplomu! :ok:

Foty?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon maja 26, 2008 17:10

Z tego, co zauważyłam, nie było Cię na naszym rajdzie rowerowym i kiełbaska się zmarnowała :(

izaA

[poprzednia][następna]