juz weekend niedługo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
talaaa pisze:witajcie kochane kotołaki!
juz weekend niedługo
MarciaMuuu pisze:.
No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
olaxiss pisze:MarciaMuuu pisze:.
No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
![]()
MarciaMuuu pisze:olaxiss pisze:MarciaMuuu pisze:.
.
![]()
TŻ powiedział, że on nie może teraz zrzucić tego brzunia, no bo przecież Rudemu będzie przykro
MarciaMuuu pisze:No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
MarciaMuuu pisze:No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
MarciaMuuu pisze: TŻ powiedział, że on nie może teraz zrzucić tego brzunia, no bo przecież Rudemu będzie przykro
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
A to mały zdrajca!![]()
![]()
![]()
Prawdę jednak mówią ludzie: "Rude to fałszywe"
Joasia
Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze: TŻ powiedział, że on nie może teraz zrzucić tego brzunia, no bo przecież Rudemu będzie przykro
eheteż to słyszę... ciekawe czemu, przecież chłopy to twarde są, nie miętkie jak my, nie rozczulają się jednym czy drugim futrzakiem, nie?
![]()
Avian pisze:MarciaMuuu pisze:No i ostatnio Rudy polubił też TŻa- znaczy się do tej pory to mnie maltretował przy oglądaniu TV (musiał mnie dopaść i uwalić się na brzuniu lub klatce). Ale teraz kocio odkrył, że TŻ ma większego brzunia, takiego miękkiego i super się go ugniata
.
Widocznie stwierdził, że i tak sie TŻta nie pozbędziesz, więc co robic - przyzwyczaił się![]()
MarciaMuuu pisze:Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze: TŻ powiedział, że on nie może teraz zrzucić tego brzunia, no bo przecież Rudemu będzie przykro
eheteż to słyszę... ciekawe czemu, przecież chłopy to twarde są, nie miętkie jak my, nie rozczulają się jednym czy drugim futrzakiem, nie?
![]()
Ale Rudy jest trzeci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 28 gości