Szylkretki Są piękne. Cz.XXVI.Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 08, 2008 19:31

annette88 pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D


A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?

Generalnie to kilka wątków do tyłu.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:33

Paulaaa pisze:
kalair pisze:Co za ulga! Obrazek

Ale znam troche innych :twisted:

Trochę innych! Jakich? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:36

kalair pisze:
annette88 pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D


A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?

Generalnie to kilka wątków do tyłu.. :lol: :lol:


:crying: i co teraz ?

annette88

 
Posty: 14574
Od: Nie lis 25, 2007 20:52
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:36

Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:...bry... Kretuszki!

Kretuszki mówią-...bry...! :wink: Kretuszki-babuszki..Tak mi się skojarzyło..:)
I się pokazują-
Obrazek


Sloneczna Kretuszka! :D
A gdzie druga?

No właśnie! Wyszła? 8O


Na strych? :twisted:

Przeca tam Twój koń rezyduje! :twisted: :twisted: :lol: :lol:


A niech tam! :lol:
Dobrze go karmisz? :lol:

Kalair, help!
W ktorym momencie musztardke do gulaszu?

Matko jedyna...Nie strasz..Jak podsmażysz,i zaczynasz dusić.. :twisted: :twisted:
Robisz gulasz?Aja miałam wczoraj i przedwczoraj! Nie wierzę! 8O :lol: :lol: JJ robił. PYCHOTKA!!!!


Koń ...zyje! :lol: :lol:


1. Tak zrobilam :D
Suupcio! Dzieki za pomysl :love:

2. Końtroll bedzie :twisted:

To się cieszę! :lol:

Czekam na końtroll,i dostawę..suchego chleba,bo mi zaczyna brakować! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:41

Obrazek
Obrazek

to z tej co teraz podałas
a tamte misie były z tej poprzedniej :wink:
Obrazek

Danusia

 
Posty: 119538
Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
Lokalizacja: Opole

Post » Czw maja 08, 2008 19:47

annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D


A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?

Generalnie to kilka wątków do tyłu.. :lol: :lol:


:crying: i co teraz ?

Annette, nie płacz..To dotyczyło tak naprawdę, o ile pamiętam, jednej wskazówki. Chodzi o dodanie musztardy po podsmażeniu mięska. Musztarda do wieprzowinki nadaje jej ciekawy smak, a do wołowinki, również, a także sprawia, że szybciutko kruszeje.
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:49

trawa11 pisze:Obrazek
Obrazek

to z tej co teraz podałas
a tamte misie były z tej poprzedniej :wink:

I co?mam się cieszyć?:twisted: :twisted: :twisted:
Mój obrazeczek, a miał być dzisiaj na powitanie... :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:54

kalair pisze:
trawa11 pisze:Obrazek
Obrazek

to z tej co teraz podałas
a tamte misie były z tej poprzedniej :wink:

I co?mam się cieszyć?:twisted: :twisted: :twisted:
Mój obrazeczek, a miał być dzisiaj na powitanie... :cry: :cry: :cry:


:( :( :(
to ten miał być :?: :?: :?:
no to czemu Tobie się nie wkleja ,a mnie tak :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Danusia

 
Posty: 119538
Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
Lokalizacja: Opole

Post » Czw maja 08, 2008 19:56

trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:Obrazek
Obrazek

to z tej co teraz podałas
a tamte misie były z tej poprzedniej :wink:

I co?mam się cieszyć?:twisted: :twisted: :twisted:
Mój obrazeczek, a miał być dzisiaj na powitanie... :cry: :cry: :cry:


:( :( :(
to ten miał być :?: :?: :?:
no to czemu Tobie się nie wkleja ,a mnie tak :roll: :roll: :roll:

Qrczę,nie wiem!!!! Do tej pory nie było problemu..Ja myślę, że ktoś mi coś zrobił!!! I zaczyna mnie to wkurzać... :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 19:57

kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D


A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?

Generalnie to kilka wątków do tyłu.. :lol: :lol:


:crying: i co teraz ?

Annette, nie płacz..To dotyczyło tak naprawdę, o ile pamiętam, jednej wskazówki. Chodzi o dodanie musztardy po podsmażeniu mięska. Musztarda do wieprzowinki nadaje jej ciekawy smak, a do wołowinki, również, a także sprawia, że szybciutko kruszeje.


dziekuję :) ja w sprawach kulinarnych jeszcze jestem początkująca

wiecie co.. my jesteśmy uzależnieni od wszelkiego rodzaju sosów .. ja np. uwielbiam mizerię z sosem do mizerii Knorra (kompozycja ziół, mmm.. saszetka około złotówki), pizza serowa Rigga smakuje mi najlepiej z sosem czosnkowym Winiary, z tej samej firmy dobry jest do kanapek, tostów sos paprykowy.. Teraz odkryliśmy jeszcze ketchupy Hellmasa - Bavaria (ze szczypiorkiem i cebulą - re-we-la-cja!) i Neapoli z oregano i bazylią, też dobry.. A mój TŻ to już w ogóle.. Jakiś meksykański sobie kupił i Chili ostatnio :P

annette88

 
Posty: 14574
Od: Nie lis 25, 2007 20:52
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 20:07

A no.. I Kalair tak mi jaśminową herbatką narobiła smaku, że TŻ mi dzisiaj kupił zieloną liściastą z Liptona z jasminem i imbirem :D zaraz spróbuję :D

annette88

 
Posty: 14574
Od: Nie lis 25, 2007 20:52
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 20:08

kalair pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D

A ja mam pieczarkową!!!


Zmałpuję na jutro :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

 
Posty: 67146
Od: Pon maja 20, 2002 13:49
Lokalizacja: Olsztyn

Post » Czw maja 08, 2008 20:20

a ja zorbie jutro sobie tradycyjne rosołek. I w sobotę i niedziele zabiorę w termosie na uczelnię. Taki rosołek z mięsem i makaronem pozwala mi przeżyć 12 godzinny dzień zajęć.

Hannah12

 
Posty: 22929
Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw maja 08, 2008 20:28

annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
kalair pisze:
annette88 pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D


A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?

Generalnie to kilka wątków do tyłu.. :lol: :lol:


:crying: i co teraz ?

Annette, nie płacz..To dotyczyło tak naprawdę, o ile pamiętam, jednej wskazówki. Chodzi o dodanie musztardy po podsmażeniu mięska. Musztarda do wieprzowinki nadaje jej ciekawy smak, a do wołowinki, również, a także sprawia, że szybciutko kruszeje.


dziekuję :) ja w sprawach kulinarnych jeszcze jestem początkująca

wiecie co.. my jesteśmy uzależnieni od wszelkiego rodzaju sosów .. ja np. uwielbiam mizerię z sosem do mizerii Knorra (kompozycja ziół, mmm.. saszetka około złotówki), pizza serowa Rigga smakuje mi najlepiej z sosem czosnkowym Winiary, z tej samej firmy dobry jest do kanapek, tostów sos paprykowy.. Teraz odkryliśmy jeszcze ketchupy Hellmasa - Bavaria (ze szczypiorkiem i cebulą - re-we-la-cja!) i Neapoli z oregano i bazylią, też dobry.. A mój TŻ to już w ogóle.. Jakiś meksykański sobie kupił i Chili ostatnio :P

Hmm..TZ to ładnie zarabia chyba! :lol: :lol: A serio-Hellmansa mam takiego śmiesznego-jakoś sos-dijonasse,w smaku jak połączenie majonezu z musztardą..Ale niezłe!
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

Post » Czw maja 08, 2008 20:31

Dorota pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?


Świński :wink:
Wg wskazowek Kalair.

Polecam! :D

A ja mam pieczarkową!!!


Zmałpuję na jutro :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale JJ-a Ci nie podeślę,bo jutro nockę będzie odsypiał! :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Avatar użytkownika
 
Posty: 233427
Od: Czw maja 24, 2007 21:07
Lokalizacja: Beskid Śląski

[poprzednia][następna]



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości