annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
Generalnie to kilka wątków do tyłu..


Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
kalair pisze:annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
Generalnie to kilka wątków do tyłu..![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:
A niech tam!![]()
Dobrze go karmisz?![]()
Kalair, help!
W ktorym momencie musztardke do gulaszu?
Matko jedyna...Nie strasz..Jak podsmażysz,i zaczynasz dusić..![]()
![]()
Robisz gulasz?Aja miałam wczoraj i przedwczoraj! Nie wierzę!![]()
![]()
JJ robił. PYCHOTKA!!!!
Koń ...zyje!![]()
1. Tak zrobilam![]()
Suupcio! Dzieki za pomysl
2. Końtroll bedzie
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
Generalnie to kilka wątków do tyłu..![]()
i co teraz ?
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
Generalnie to kilka wątków do tyłu..![]()
i co teraz ?
Annette, nie płacz..To dotyczyło tak naprawdę, o ile pamiętam, jednej wskazówki. Chodzi o dodanie musztardy po podsmażeniu mięska. Musztarda do wieprzowinki nadaje jej ciekawy smak, a do wołowinki, również, a także sprawia, że szybciutko kruszeje.
kalair pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A ja mam pieczarkową!!!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A wskazowki są gdzies w tym wątku ;> ?
Generalnie to kilka wątków do tyłu..![]()
i co teraz ?
Annette, nie płacz..To dotyczyło tak naprawdę, o ile pamiętam, jednej wskazówki. Chodzi o dodanie musztardy po podsmażeniu mięska. Musztarda do wieprzowinki nadaje jej ciekawy smak, a do wołowinki, również, a także sprawia, że szybciutko kruszeje.
dziekujęja w sprawach kulinarnych jeszcze jestem początkująca
wiecie co.. my jesteśmy uzależnieni od wszelkiego rodzaju sosów .. ja np. uwielbiam mizerię z sosem do mizerii Knorra (kompozycja ziół, mmm.. saszetka około złotówki), pizza serowa Rigga smakuje mi najlepiej z sosem czosnkowym Winiary, z tej samej firmy dobry jest do kanapek, tostów sos paprykowy.. Teraz odkryliśmy jeszcze ketchupy Hellmasa - Bavaria (ze szczypiorkiem i cebulą - re-we-la-cja!) i Neapoli z oregano i bazylią, też dobry.. A mój TŻ to już w ogóle.. Jakiś meksykański sobie kupił i Chili ostatnio
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:A co to za gulaszek robicie ;> ?
Świński![]()
Wg wskazowek Kalair.
Polecam!
A ja mam pieczarkową!!!
Zmałpuję na jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Marmotka, puszatek i 35 gości