Marcia pumpki są superowe

Pumpki to te małe koło mordki, a pumpy to te koło emmm ogonka
Za 11 godzin będę gdzieś wysoko, a za kolejne kilka gdzieś bardzo daleko... Mały Gałganik zostanie sam w wielkim i złym świecie... no dobrze nie takim wielkim i nie takim złym ale rozumiecie. Dzisiaj były jeszcze ostatnie wskazówki jak rozpoznać, że Qua zaczyna chorować, jak reagować, kiedy go karmić, czym i ile (jeśli przychodzi i się domaga to trzeba rzucić wszystko co się robi i natychmiast nasypać suchego do miski, w innych wypadkach co godzinę robić rekonesans, jak nie wykazuje chęci jedzeniowej co dwie godziny napełniać miskę

dawać więcej niż jest na opakowaniu napisane, bo psuki to zjadają <- to taki żart, całość nawiasowa, oprócz ostatniego), przynajmniej raz na kilka dni spacer, rzeczy kota są tu, codziennie poprawiać kocyk, bo Qua go czasem przesuwa i ciężko mu pod niego wchodzić itd... tak jakby sami nie wiedzieli... chyba się cieszą, że jadę Oczywiście ja jeszcze jestem niespakowana, Qua szuka tylko okazji do zaczepki... ale niech mu będzie.
A tak poza tym był dzisiaj u mnie przyjaciel, jak zobaczył Qua to się zdziwił. Spytał się mnie czy go w czymś (najpewniej w Perwollu) wyprałam i stwierdził, że teraz wreszcie widać, że to jest prawdziwy, mega rozpieszczony kociak... no ale Jarek Quazulke dawno, dawno temu widział... pozwoliłam mu też dotknąć brzucholka ekhm, to chyba był jeszcze większy szok
No i Qua przez przypadek stał się sławny. Opowiadałam kiedyś mojej kosmetyczce o tym, że go doprowadziłam do użyteczności homeopatią tzn. opowiedziałam co i jak ze stwierdzeniem, że chyba jednak homeopatia działa. A dzisiaj jak poszłam na ostatnie poprawki upiększające dowiedziałam się, że Pani Kosmetyczka ciągle o tym pamięta i opowiada. Nawet kiedyś podobno z lekarzem jakimś o homeopatii rozmawiała, on był absolutnie na nie, po opowieści o Qua, przyznał, że no na niektórych działa
A tak to wiecie jestem tutaj bo się chciałam pożegnać! Bardzo dobrego miesiąca i samych zdrowych kotów na drodze

Dajemy Wam troszkę odpoczynku! Trzymajcie się dziewczyny!