Chyba tylko ograniczą się do kontrolowania tego co Pańcia ich już zrobi

Pozdrawiam cieplutko i życzę przyjemnej pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:To zapowiada się pracowity weekendtylko ciekawe w jakim stopniu podejmą to wyzwanie kiciunie?
![]()
Chyba tylko ograniczą się do kontrolowania tego co Pańcia ich już zrobi![]()
Pozdrawiam cieplutko i życzę przyjemnej pracy
anna09 pisze:W czasie koszenia trawy uważaj na dziewczynki, abyś którejś z nich nie przystrzygłaA kiedy będziecie wypoczywały po pełnym atrakcji pobycie w ogródku, wymiziaj solidnie dziewczynki
kasia86 pisze:A Twoja Mrusia, to tak jak moja Lusia, w dzień śpi a w nocy chodzi i śtura
grrr... pisze:A ja ciągle Ci, MB, zazdroszczę tego ogródka...
anna09 pisze:grrr... pisze:A ja ciągle Ci, MB, zazdroszczę tego ogródka...
Witaj w klubie zazdroszczących MB ogródkaFajnie, że jest nas więcej
![]()
Życzymy Wam spokojnej nocy i kolorowych snów
grrr... pisze:anna09 pisze:grrr... pisze:A ja ciągle Ci, MB, zazdroszczę tego ogródka...
Witaj w klubie zazdroszczących MB ogródkaFajnie, że jest nas więcej
![]()
Życzymy Wam spokojnej nocy i kolorowych snów
Oj, na pewno jest nas dużo, dużo więcej...![]()
Dzięki i spokojnej nocki!
grrr... pisze:Ja mam niby duży balkon, ale jakoś nie potrafię go używać... Wychodzi na wschód, więc słonce mamy tam głównie wtedy, jak śpię (czyli do południa). Ten duży balkon służy mi w zasadzie tylko do suszenia prania w sezonie i do tego, żeby osłaniać mi okna przed zmoczeniem gdy pada deszcz... No i bardzo ułatwia mycie okien. A Zuzia lubi obserwować przez okno siadające na nim czasem wróbelki. Kwiatków nawet nie sadzę - codzienne podlewanie to zdecydowanie nie dla mnie... A w przy tym wszystkim najbardziej od korzystania z balkonu odstręcza mnie to, że Zuzia niestety boi się na nim przebywać.
grrr... pisze:Bardzo dziękujemy z kciuki, pozdrowienia, głaski i mizianki!Pozdrawiamy równie serdecznie! A dziewczynkom oczywiście przekaż proszę mizianki ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 53 gości