NIEŚMIAŁA KROPCIA ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 02, 2008 13:09

Klopusiu, gdzie jeśteśkeś? Smutno mi bes Ciebkie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 03, 2008 7:53

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 03, 2008 14:15

Klopciu, śmutno mi bez Ciebie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Inka

MaryLux

Post » Sob maja 03, 2008 16:15

Kropusia się pewnie wczasuje ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob maja 03, 2008 18:05

Czesc wszystkim, tu Duza Kropki, Kropunia jest bardzo zajeta, goni szczypawki i liczy ptaszki na drzewach, wraca jutro i wszystko Wam opowie!!!!Obrazek

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Nie maja 04, 2008 7:19

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 04, 2008 14:07

Klopusiu, miałaś dziś wlócić, cemu Cię jesce nie ma :?: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Inka

MaryLux

Post » Nie maja 04, 2008 17:51

Cześć Kropuś :D

Czekamy na poweekendową relację :D

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie maja 04, 2008 21:53

No już jestem, witam wszystkich! Było fajnie, szczególnie przez 1-sze 2 dni, podczas których była pogoda i mogłam spacerować po ogródku. Jest już kolorowo, kwitną niebieskie niezapominajki i biały bez i mnóstwo innych roślinek o dziwnych trudnych do zapamiętania nazwach. Przez kolejne dni była już bardzo brzydka pogoda i tak zimno, że nie wychodziłam nawet na balkonik do bratków. No i naturalnie lał deszcz-paskudztwo. W sobotę byłam u kolegi Gremlina - jest kotem norweskim. Nawet się lubimy ale przez strefę ochronną (jakieś 4-5m). No i powrót, bardzo długi i nudny i dlatego prawie cały przespałam. Cieszę się, że jestem już w domku, chociaż słyszałam ze niedługo znowu gdzieś wyjeżdżamy i to na długo (?).
Pozdrawiam Wszyskich-Kropcia w zasadzie zmęczona.Obrazek

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Pon maja 05, 2008 6:37

Cześć Kropusiu :D

Ale fajne kwiatki poznałaś na wyjeździe 8O

Ale dlaczego na długo wyjedziesz :?: :crying:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon maja 05, 2008 6:58

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 05, 2008 7:05

Cześć Kropeczko :D

Ale miałaś fajny weekend, a daleko wyjedziesz ?

Z & P

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon maja 05, 2008 8:35

Dzień dobry Kropeczko :D

Fajnie, ze jesteś :D Też chodziłem po ogródku, patrzyłem, jak płatki kwiatków magnolii opadają ...

Steskniony Rych
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon maja 05, 2008 8:36

Cześć Kropeczko po dłuuugim weekendzie :)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon maja 05, 2008 8:42

Ceść, Klopuś :) Cemu Ciem znowu wywozom, po co i na jak długo?
Inka zaniepokojona

MaryLux

[poprzednia][następna]