Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Dobry!![]()
O zapoznawaniu z psem nie mam bladego pojęcia.![]()
Zazsdroszczę, że w szelkach tak ładnie koty Twoje chodzą.![]()
Muszę Polę nauczyć, już widzę, że będzie ciężko. Nawet nie pozwala sobie założyć szelek.
cassidy pisze:Bry.. a ja mam pytanko, gdzie takie ładne szeleczki kacperkowe kupiłaś ? Szukam dla moich chłopców, bo planuję wspólne wypady na łono natury
catawba pisze:cassidy pisze:Bry.. a ja mam pytanko, gdzie takie ładne szeleczki kacperkowe kupiłaś ? Szukam dla moich chłopców, bo planuję wspólne wypady na łono natury
Bry Madziu!
te szeleczki kupiłam w osiedlowym sklepie zoologicznym w Bydgoszczysama teraz mam problem, bo potrzebuję jeszcze jedne, a nie mam kiedy tam dotrzeć w dzień roboczy ...
one są o tyle fajne, że są mocne, dobrze się trzymają, nie ma szans wyswobodzenia, a lepsze od tych typowo kocich, że opierają się na klacie, więc nie ciągną za szyję.
tamte wypróbowałam na Urwisie i średnio to lubiłam, bo jak trzeba było pociągnąć, to jednak szyjka obrywała.
a te pracują jak uprząż końskageneralnie to chyba psie są na yorki czy coś..
tylko tu nigdzie takich nie mogę dostać, ani nawet w necie
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:Bry.. a ja mam pytanko, gdzie takie ładne szeleczki kacperkowe kupiłaś ? Szukam dla moich chłopców, bo planuję wspólne wypady na łono natury
Bry Madziu!
te szeleczki kupiłam w osiedlowym sklepie zoologicznym w Bydgoszczysama teraz mam problem, bo potrzebuję jeszcze jedne, a nie mam kiedy tam dotrzeć w dzień roboczy ...
one są o tyle fajne, że są mocne, dobrze się trzymają, nie ma szans wyswobodzenia, a lepsze od tych typowo kocich, że opierają się na klacie, więc nie ciągną za szyję.
tamte wypróbowałam na Urwisie i średnio to lubiłam, bo jak trzeba było pociągnąć, to jednak szyjka obrywała.
a te pracują jak uprząż końskageneralnie to chyba psie są na yorki czy coś..
tylko tu nigdzie takich nie mogę dostać, ani nawet w necie
A jaka to firma ?
Widziałam dzisiaj w sklepie zoologicznym ferplast easy.. S oraz XS są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości