Dzwoniłam do chłopakó , któzy transportują nasze skarby .....
Już dzwonili docioteczki szamanki , już są umówieni.....Są już prawie w samym Opolu .....
Droga przebiegała spokojnie , koty grzeczniutkie ...
Biedulki - tyle godzin w samochodzie ...
Będą bardzo głodne , bo nic dziś nie jadły , i na pewno bardzo
spragnione ....
Kuba został przedwczoraj jeszcze raz ogolony .....wygląda jak prawdziwy sfinks ....
Żeby się cioci szamance koty nie pomyliły
Bo Sfinks nie wygląda jak sfinks , za to Kuba to sfinks - wypisz wymaluj ...... nawet ogon ma ogolony do łysiutka
Strasznie żałowałam , że nie wzięłam aparatu , jak pojechałam po Kubę do kliniki, bo wygląda naprawe pięknie , pomimo , że łysiutki ....
Sfinks jechał w duuuuuuuuuuużym transporterku , kóry pożyczyła nam kochana ciocia Anda , żeby mu było wygodnie ....
Kuba niestety jechał w małym transporterku .....
Sfinksa sierśc wygląda bardzo nieciekawie , ale naprwdę nie wiemy co to jest .....

Na pewno jednak nie zaraża niczym , bo został przebadany pod kątem choró skóy we wszystkie strony .więc można go spokojnie wypuścić na pokoje ....
Dla Kuby podałam Heparegen - ma dostawiać 2xdz. po 1/2 tabletki .
Dziś jego wyniko wątrobowe polepszyły się
Aspat 119
Alat 40 czyli jeszcze tylko Aspat jest wysoki , ale o ponad połowę niższy niż był ......
Chyba teraz czekamy na relację cioci szamanki
, jak przebiegło powitanie .....
Jeszcze raz dziękuję wszystkim , którzy pomogli tym chłopakom wyrwać się ze schronu !!!!!!!
-Wszystkim , którzy wpłacali pieniązki , bo pobyty w klinice obu panów , diagnozy , badania i leczenie wyniosły : za Sfinksa : 436,70 zł
a za Kubę dziś zapłaciam 247 zł...... - czyli prawie 700 zł ........
-Cioci Andzie

, która opiekowała się troskliwie Sfinksiem przez czas między wyjściem z klinik a dzisiejszą podróżą ....
-Cioci kwiatkowej , która załatwiła transport do Opola oraz oczywiście nieobecnemu na forum - bratu kwiatkowej - Wojtkowi , który właśnie wiezie nasze kocurki do Opola .....
-no i cioci giegie , która wyadoptowała nam Kubę ze schroniska , czyli Kuba prawnie należy do cioci giegie
-Wszytkim , którzy trzmali kciuki i kibicowali za powodzenie akcji
SERDECZNE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wszystkie wydruki z leczenia i wyniki badań , pokseruję to i wyślę pocztą do szamanki....