PÓŁDZIKIE koty - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 22, 2008 8:59

jopop pisze:Wieści od kotów:
Rudy pojawia się wieczorami i obszczywa auto:) oraz znosi podarki - myszy i ptaki
Chlorzyca daje się głaskać.
Nefryt zjawia się wieczorami na karmienie.
A Bezciapka i Biały nie chcą wyleźć z kanciapy choc mają otwarte drzwi.

Niewiem po co tu dyskusje, dziki kot, to dziki kot.
Powyzsza wiadomośc mi zupełnie wystarcza, wiem że adoptowany przeze mnie Nefryt jest tam, skoro przychodzi na jedzonko. I własnie o to mi chodziło. Zeby był bezpieczny i miał dostęp do jedzonka i prowadził prawdziwie kocie życie chodząc swoimi kocimi drogami.
A propos robienia zdjęć, czy zdawania relacji....mój domowy kot, gdy wyjezdzałam, nie pokazywał się ludziom przychodzącym dac mu jeśc i posprzątać kuwetkę. Więc też mi nie mogli nic powiedzięc jak się czuje kot, czy jak wygląda, wiedzieli tylko że żyje bo jedzonko znikało , a w kuwetce się coś znajdowało, kot mieszkający z ludziami tak się zachowywał. Więc trudno wymagać od dzikiego kota pozowania do zdjęć. Dobrze że się w ogóle pokazuje...
Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Wto kwi 22, 2008 9:15

Amica pisze:
genowefa pisze:Może spytaj na forum FNS czemu nie zamieszczają informacji, czemu ktoś tutaj ma się tłumaczyć z braku informacji na innym forum 8O

Bo właśnie tu, a nie na innym forum, szukacie sponsorów.

Nie szukacie, tylko jopop szuka, to po pierwsze.
Po drugie jopop na tym forum udziela informacji o kotach, nikt oprócz Ciebie, nie ma do nich zastrzeżeń. Przede wszystkim jakoś nie widzę, żeby osoby, które zgłosiły jako sponsorzy miały zastrzeżenia, a jeśli mają, to o nich tutaj jak do tej pory nie piszą.
Po trzecie uważam, że informacje udzielone przez jopop są wystarczające: koty są widywane i karmione, jakich więcej informacji oczekiwać o dzikich kotach?
Skąd niby jopop ma wiedzieć, czemu info na forum FNS nie jest na bieżąco uzupełniane? Może najzwyczajniej w świecie nie mają czasu na to. Czy oczekujesz, że jopop będzie się teraz tłumaczyć z tego, że Panama Twoim zdaniem powinna napisać coś na forum FNS, a tego robi?
Jak taka jesteś ciekawa, to się zaloguj na forum FNS i się tam zapytaj, czemu nie zamieścili info o nowych kotach.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt maja 09, 2008 0:02

Alez pisałam genowefo, tez mnie zastanawia jak to jest, że nie można przekazać normalnej informacji o kotach przez siebie karmionych :roll:
Oczywiscie już za chwilę zadam to samo pytanie panamie na forum FNSz.
Po tym co stalo się z łódzkimi kotami, które też "są jakoby widywane", nie budzą mojego zaufania osoby żądające pieniedzy i nie udzielajace informacji. rzetelnych informacji rzecz jasna.

edit: widać usuwa się z forum Naszej Szkapy niewygodnych pytajacych bo niestety zalogowac sie tam nie mogę, nie moge w związku z tym zadać żadnego pytania. W związku z tym ponawiam je tutaj. Czy Biały nadal szuka sponsora i jakie informacje o nim będę w przypadku sponsorowania go otrzymywać.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt maja 09, 2008 9:03

casica pisze:Alez pisałam genowefo, tez mnie zastanawia jak to jest, że nie można przekazać normalnej informacji o kotach przez siebie karmionych :roll:
Oczywiscie już za chwilę zadam to samo pytanie panamie na forum FNSz.
Po tym co stalo się z łódzkimi kotami, które też "są jakoby widywane", nie budzą mojego zaufania osoby żądające pieniedzy i nie udzielajace informacji. rzetelnych informacji rzecz jasna.

Ja wymiękam jeśli chodzi o tłumaczenie po raz kolejny tego samego. Może poczytaj sobie wypowiedź Dorty - jednej z osób sponsorujących koty - jest nieco wyżej na tej stronie. Z mojej strony EOT

casica pisze:edit: widać usuwa się z forum Naszej Szkapy niewygodnych pytajacych bo niestety zalogowac sie tam nie mogę, nie moge w związku z tym zadać żadnego pytania. W związku z tym ponawiam je tutaj. Czy Biały nadal szuka sponsora i jakie informacje o nim będę w przypadku sponsorowania go otrzymywać.

Może po prostu zapomniałaś hasła? najprościej utworzyć sobie konto na nowo, pa!
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt maja 09, 2008 10:43

Tak, czytałam wypowiedź Dorty, widać ma inne doświadczenia.
Sorry genowefo, jesli ktoś uchyla się od udzielania rzetelnych informacji, to dla mnie to wyglada źle.
Dzieki za sugestie w sprawie hasła, to akurat nie jest ten przypadek. Poniewaz jednak jestem dużą już dziewczynką nie będę się wygłupiać i zmieniać nicków czy haseł.
I to wszystko na ten temat

casica

Post » Pt maja 09, 2008 11:44

Casica - znów oskarżasz nie mając do tego żadnych podstaw.

Forum FNSz ma od jakiegoś czasu kłopoty techniczne, ja też mam kłopoty z dostaniem się tam.

Ze względu na to, że wątek ten czyta trochę osób wyjaśniam, że spór jaki toczą tu Amica i Casica ze mną - jest mocno personalny. Od strony merytorycznej wszystko zostało wyjaśnione, a jeśli ktoś ze sponsorów ma wątpliwości to w każdej chwili chętnie z nim porozmawiam.

Koty są, żyją, mam fotkę Chlorzycy, wyślę Ci ją Agnesko :) reszta kotów jest widywana w godzinach niefotogenicznych.

Casica - nie chcę byś to Ty sponsorowała Białego, przykro mi, ale wiarę w Twoje dobre intencje tutaj straciłam już dawno. Gratuluję Ci jednak uporu, doprowadziłaś do tego, że zamykam wątek i sponsora dla Białego będę już szukać poza forum.

Dziękuję wszystkim za pomoc w uratowaniu tych kotów, szczególnie Tobie, Moniko-panamo. Bez Ciebie nie miałyby szansy.

EOT, proszę o NIEPISANIE w tym wątku, a modów o zamknięcie go.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt maja 09, 2008 11:44 Re: PÓŁDZIKIE koty - PROSBA O ZAMKNIECIE WATKU!!!

Edit: udało mi się zacytować post zamiast go zmienić, przepraszam.
Ostatnio edytowano Pt maja 09, 2008 13:17 przez jopop, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt maja 09, 2008 11:52

Otóż mylisz się jopop, co do tego, że nie mam do zastrzeżeń podstaw przede wszystkim. Spór personalny to jakas bzdura, sorry, sama bowiem wtrąciłas się w zupełnie inny spór przedstawiajac jako podsumowanie nierzetelne i zmanipulowane informacje.
Co do tego, że nie chcesz żebym sponsorowała Białego wcale się nie dziwię i szczerze mówiąc czekałam kiedy coś takiego napiszesz. Dla mnie sytuacja jest oczywista.
Nie musisz wierzyc w moje intencje, może faktycznie w tym przypadku nie były takie czyste, ale kota mi żal i to akurat jest szczere. Bo nie ma dla mnie znaczenia, że pochodzi od Ciebie, istotne jest to, że jest w potrzebie. I to tyle.

casica

[poprzednia]