Sisi,koteczka uratowana przed uśpieniem ma domek!Dzięki Ines

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 12, 2008 7:24

O,tak,tak!!!Myślę,że wątek można zamknąć i mam nadzieję /nie tylko chyba ja/ poczytać o Sisi na kotach.

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie kwi 13, 2008 20:46

Mamy jedno zdjęcie z nowego domku, ale w telefonie. Postaram się zdobyć jakieś i wkleić. Cierpię jednak na deficyt czasu, bo mam w domu niepełnosprawną kotkę Fruzię, która pochłania praktycznie cały mój wolny czas. Jutro powinnam miać najnowsze wieści o Sisi :) P.S. To mój kochany TŻ jest wielki, bo to on znalazł Sisi domek :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Nie kwi 13, 2008 21:33

To dziękujemy bardzo TŻowi!!! I czekamy na zdjęcie.Mizianki dla Fruzi.

ewar

Post » Nie kwi 20, 2008 19:56

Cześć.

Sorry, że dopiero teraz, ale mam już wieści od Sisi, a raczej Zuzi, bo takie dostała imię w nowym domku :) Właścicielka jest nią zachwycona. Kicia bardzo szybko się zadomowiła i rozpracowała swoją nową Dużą, tzn. wie jak zdobyć to, czego akurat chce :D Zuzia jest bardzo rozpieszczana i bardzo kochana nie tylko przez właścicielkę, ale i przez jej rodzinę (zwłaszcza wnuki, które ciągle chcą chodzić do kici :D. Najmłodszy wnuczek umie mówić tylko słowa "kici kici" :D). Mała bardzo lubi być szczotkowana, zawsze nadstawia brzuszek, żeby ją posmyrać szczotką :D W tym tygodniu mała idzie do weta na szczepienie i odrobaczenie, zaraz po tym, jak dojdzie jej nowa torba nosidełko (oczywiście w kolorze Zuzi :D, bo to jest mała dama). Zuzia dostaje wszystko, co najlepsze i naprawdę jest bardzo szczęśliwym kotkiem. Warto było o nią walczyć :) Jeszcze jedno. Zuzia potrafi sobie otwierać swój pokój (tak, ona ma swój własny pokój zabaw :), a do tego zachowuje się jak wierny piesek. Swoją Dużą zawsze wita w drzwiach miałkami, po czym rzuca się na plecki, żeby ją pogłasiać po brzusiu :D No, to tyle. Nie wiem, czy uda mi się zdobyć zdjęcie, bo musiałabym tam pojechać, a na razie nie mam na to kompletnie czasu.

Tak bardzo się cieszę, że mała znalazła tak cudowny domek :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Nie kwi 20, 2008 20:04

Dzięki Ines za newsy!! To wspaniałe, że koteczka jest taka szczęśliwa :cry: a pomyśleć,że mogła być uśpiona, dzięki Tobie Ines Kunia dostała nowe życie jako Zuzia :)

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon kwi 21, 2008 15:16

Tak lubię ten wątek.A swoją drogą, jak bardzo Zuzia uszczęśliwiła wszystkich.Kot w domu i tyle szczęścia.Czekamy na dalsze wieści.Ines,zdrówko dla Fruzi!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Post » Czw maja 29, 2008 18:54

Wiem,ze to tak dawno było,ale może jakieś wieści o Zuzi?

ewar

[poprzednia]