Klara, Tosia i Pingwin fotostory.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 31, 2008 8:30

Hmm dobrze, ze Twoi chłopcy nie mają nic przeciwko domowym salonom piękności. Niektórzy mogliby to uznać za niemęskie! Ale każdy wie, że dzięki temu no stają się jeszcze (o ile to możliwe) przystojniejsi. No i się pytam gdzie zdjęcia?!? :)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto kwi 01, 2008 11:10

Zdjęcia będę???
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto kwi 01, 2008 14:43

No...yyy...jasne. Już się robi. Zaraz wstawiam :D

O proszę: śpimy sobie pupka w pupkę:

Obrazek

I zbliżenie na zaspanego Wojtusa:

Obrazek

Z okazji prima aprilis życzę wszystkim miłych żartów, dużo uśmiechu i wszystkiego naj! :D

Aha - a sobie też życzę szczęścia i oby kociska nie chorowały (zwłaszcza Maciek). Może się spełni, bo dziś jest szczególny dzień - moje urodziny. Serio.

Pozdrawiam :D
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Wto kwi 01, 2008 16:16

Olusiak STO LAT w zdrowiu Twoim i kocim! Masy radości i jeszcze większej ilości powodów do uśmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malati

Post » Wto kwi 01, 2008 21:30

Dziękuję :1luvu:
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Śro kwi 02, 2008 9:23

Wczoraj mnie nie było na forum.... :(
Dzisiaj Ci składam życzenia urodzinowe...

Wszystkiego najlepszego
zdrowia, szcześcia, pomyślności
oraz dużo pieniędzy
życzą
Pamela
Alicja
Milenka
I ja kristinbb

Obrazek

kristinbb

Post » Śro kwi 02, 2008 12:41

Pięknie dziękuję :oops: Uwielbiam tulipany, nawet dostałam podobne od TŻ- ta :D
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Czw kwi 03, 2008 7:41

Bo tulipany to takie wiosenne kwiaty,
przynajmmniej mnie się tak kojarzą.... :D

kristinbb

Post » Śro kwi 09, 2008 21:54

Prąd wrócił!!!

Jak wiadomo wczoraj mieliśmy tu w Szczecinie małą apokalipsę. Od 4 w nocy nie mieliśmy prądu. A ja w szkole akurat miałam testy szóstoklasistów. Po wielu perypetiach w końcu się odbyły. Ale w całym mieście... klęska. Całe szczęście, że mamy w domu gaz, bo u niektórych to cały dzień bez herbatki nawet... :roll:

Kocury nawet nie odczuły jakiejś zmiany. W domu cieplutko, bo to małe środkowe mieszkanie, żarcie i wodę podano na czas, Duzi z konieczności dłużej w domu. Pełen relaks.

W tym tygodniu umawiam Maciunia na operację usunięcia ząbka. Na samą myśl cierpnie mi skóra, ale mus to mus, mam nadzieję, że będzie mu o wiele lepiej.

Mały właśnie bawi się ukochaną zabawką z TŻ-tem. I wcale nie ma ochoty kłaść się spać. A od kilku dni przychodzi do mnie na mizianki około 4 rano do łóżka 8) Chodzę później nieprzytomna i trzymam się na makijażu.

Pozdrawiamy! :D
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Czw kwi 10, 2008 0:58

No tak! Czyli brak prądu to to co dla zdrowia kotów częściej zdarzać się powinno!

Będzie dobrze z Maciusiem, nie stresuj się! Koniecznie daj znać, kiedy dokładnie będzie operacja to bardzo mocno kciuki trzymać będziemy, no i wiesz 4ta godzina to jest ekstra czas na mizianki. Wtedy już na pewno wszystkie duchy poszły spać, Duzi na pewno są w domu. Cisza, spokój, wyobrażasz sobie coś lepszego? :lol:

Malati

Post » Wto kwi 15, 2008 10:39

Umawianie Maćka trwa... :roll: Na raze trzeba poczekać, aż troszkę wzmocni sie po antybiotykach. Ale wkrótce będzie przegląd paszczy, bo co się odwlecze...

Na razie chłopaki dokazują, wpadają do nas o 4.30 by się przywitać 8) Zycie sobie płynie. I nie domyślają się wcale, że niedługo będzie przeprowadzka i stresik :twisted: Kupujemy nowe mieszkanie, większe :D Wojtas wreszcie będzie mógł się porządnie wybiegać, a Maciek na dłużej schować przed małym :wink:

Pozdrawiamy!
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pt kwi 18, 2008 16:40

No to w Szczecinie niezła apokalipsa była z tym brakiem prądu...
kotom to pewnie nie zaszkodziło, ale ludziom ... :roll: :roll:

kristinbb

Post » Sob kwi 19, 2008 7:44

kristinbb pisze:No to w Szczecinie niezła apokalipsa była z tym brakiem prądu...

Apokalipsa, fakt. Całe miasto w ciężkim szoku, sklepy pozamykane, u niektórych nie było absolutnie niczego - prądu, gazu i wody. U mnie w szkole cyrk ze sprawdzianem szóstoklasisty... ech, będzie co opowiadać dzieciom i wnukom 8)

Kociska w porządku, właśnie się tłuką :twisted: Ale trzeba jakoś spalić śniadanie, w końcu użreć tego drugiego i poprawić łapą to najlepsze ćwiczenia odchudzające :D

Tydzień temu była u nas wystawa kotów rasowych. Pooglądaliśmy - przepiękne! :love: W domu zapewnialiśmy kociska oczywiście, że i tak są najpiękniejszymi kotami wystawy, best in show itp. :wink: I na pociechę kupiłam im budkę - taki domek z materiału z daszkiem. Nie pisałam wcześniej, bo głupio mi było od razu pisać, że żaden nawet do niej nie zajrzy. Teraz już muszę stwierdzić ten przykry fakt - budka została totalnie olana, co najwyżej zgniatają jej daszek, bo naskakują z góry z mebli :evil: Chciałeś dobrze człowiecze, ech....

Edit: literówki :oops:
Ostatnio edytowano Wto kwi 22, 2008 14:46 przez olusiak81, łącznie edytowano 1 raz
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pon kwi 21, 2008 14:22

olusiak tak to jest z tymi kociastymi, że ignorują nasze wysiłki. Jak pisałam u siebie drapak służy jako element toru przeszkód, a moje łóżko to super poligon doświadczalny i drapak w jednym :roll:
a takie rasowce to dech potrafią zaprzeć, to prawda. Ach czasami miło popatrzeć na ładne stworzonko ;)

Malati

Post » Pon kwi 21, 2008 14:58

olusiak81 pisze:
kristinbb pisze:No to w Szczecinie niezła apokalipsa była z tym brakiem prądu...

Apokalipsa, fakt. Całe miasto w ciężkim szoku, sklepy pozamykane, u niektórych nie było absolutnie niczego - prądu, gazu i wody. U mnie w szkole cyrk ze sprawdzianem szóstoklasisty... ech, będzie ci opowiadać dzieciom i wnukom 8)

Kociska w porządku, właśnie się tłuką :twisted: Ale trzeba jakoś spalić śniadanie, w końcu użreć tego drugiego i poprawić łapą to najlepsze ćwiczenia odchudzające :D

Tydzień temu była u nas wystawa kotów rasowych. Pooglądaliśmy - przepiękne! :love: W domu zapewnialiśmy kociska oczywiście, że i tak są najpiękniejszymi kotami wystawy, best in show itp. :wink: I na pociechę kupiłam im budkę - taki domek z materiału z daszkiem. Nie pisałam wcześniej, bo głupio mi było od razu pisać, że żaden nawet do niej nie zajrzy. Teraz już muszę stwierdzić ten przykry fakt - budka została totalnie olana, co najwyżej zgniatają jej daszek, bo naskakują z góry z mebli :evil: Chciałeś dobrze człowiecze, ech....

Z budką to tak jest zawsze , co się nam podoba to im nie... 8O
Moje chyba z 2 miesiące do leżaczka się przymierzały...
ale w końcu używają... :roll:
Może z budką też tak będzia... :lol:

kristinbb

[poprzednia][następna]