Kat.Niekochane-19-20 IV.zapraszamy na impreze do Silesi.s98

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 16, 2008 21:53

Bylysmy z Ko_da w schronisku, ale fotosik zglasza mi ze nie istnieje... nie wiem co z nim jest, ciagle nawala, ale tak jeszcze nie bylo :( wiec wkleje zdjecia dopiero jak sie opamieta :(
Moj kolega Rysiek z pracy jst absolutnie zakochany w Rusie. Nadal mu inne imie Max Otto von Stierlitz (ale jest to imie adekwatne do poprzedniego:
Stirlitz (właśc. Max Otto von Stierlitz, w oryginale ros. Штирлиц) - główny bohater radzieckiego serialu telewizyjnego pod tytułem Siedemnaście mgnień wiosny. Prawdziwe nazwisko Stirlitza to Maksym Maksymowicz Isajew, jako radziecki szpieg w randze SS-Standartenführera pracuje w Głównym Urzędzie Bezpieczeństwa Rzeszy (RSHA) w Berlinie. Serial powstał jako adaptacja powieści Juliana Siemionowa pod tym samym tytułem. Łącznie Siemionow napisał 12 powieści o Stirlitzu.

Wlasnie mialam telefon, ze Stierlitz zwiedza mieszkanie, probuje wskoczyc na 2,5 metrowa szafe.... i wskoczyl, znalazl tam pudelko i sie w nim ulozyl. Przedtem w pracy zwiedzil kilka pokoi i wlazl pod kaloryfery, i... chwilowo juz nie jest bialym kotem ;) potem siedzial na biurku i obserwowal wszystkich w pracy. Reaguje na "chodz" i idzie za Ryskiem jak piesek :) Na pewno bedzie mial dobry dom, bo opiekun jest przeszczesliwy, ze go ma :D i zapewne bede w pracy codzien slyszec o nim opowiesci :D

Bylysmy takze w domku Pumki u mojego drugiego kolegi. Rano niezle mnie nastraszl, bo nie umial Pumki znalezc. W nocy Pumka walczyla z kocurem, a potem sie zaszyla w schowku pod szafka kuchenna. Jest mocno przestraszona, a kocur Tupo jej nie lubi.
Oczywiscie mialysmy z Ko_da ze soba Rusa, bo jechalysmy ze schronu, wiec zwiedzil dzis takze to mieszkanie. Wszedzie chetnie wskakuje i uwielbia okna. To zainteresowany wszystkim lazik, a innych kotow w ogole nie zauwaza. Pumka syczala, Tupo sie stroszyl, a on nic. Rus vel Stierlitz wyglada jak blizniak Tupo :) To niesamowite 8O

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Śro kwi 16, 2008 22:27

to wszyscy trzej bracia gnieźnieńscy poza schronem?
bo się już pogubiłam :roll:
:wink:
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Śro kwi 16, 2008 22:48

cała trójka poza, jeden w szpitaliku a dwojka ma domki.
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Śro kwi 16, 2008 22:53

Byla paskudna pogoda wiec zdjecia szaro-bure

ostatnie zjecie Rusa vel Maxa Otto von Stiritza w schronie
Obrazek

:)

i reszta frajny

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

musze sie wybrac kiedys jak bedzie sloneczko

karee

Post » Czw kwi 17, 2008 0:12

karee, zdjecia sa piekne, zaraz je wykorzystam do Allegro Juzka i na szybko zrobie ogloszenie dla Tri. mam nadzieje, ze moge te foteczki wykorzystac ;)
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Czw kwi 17, 2008 6:35

pepperoni pisze:karee, zdjecia sa piekne, zaraz je wykorzystam do Allegro Juzka i na szybko zrobie ogloszenie dla Tri. mam nadzieje, ze moge te foteczki wykorzystac ;)

oczywiscie :)

karee

Post » Czw kwi 17, 2008 6:47

Cudne zdjęcia :D
Frania i Juzek slicznie razem wyglądają :1luvu:

No i zdjecia doskonale oddaja charakter Tola :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw kwi 17, 2008 6:53

Tolo i Elegancik chodzili za nami jak pieski proszac o glaski. Tolo przeszkadzal mi w robieniu zdjec jak przykucnelam ;) Ko_da je duzo glaskala i to Elegancik jest bardziej nieprzewidywalny ;) Tolo wygladem i charakterkiem przypomina mi Zolze :D pamietacie ja ? :D tylko oczka maja inne.

karee

Post » Czw kwi 17, 2008 7:44

fajne fotki jak zwykle :D
Tolo nam sie juz wyraznie wyciszył, tak sobie kombinuje,ze po prostu hormony po kastracji sie wyciszaja w koncu.
Jeszcze troche i moze faktycznie mu przejdzie :wink:
a Elegancik dopiero co tak zaczął-moze tez potzebuje czasu, oby, oby.
Pamietacie jaki był na początku zestresowany, biedak.

Rusinku kochany, powodzenia w swoim domku,karee wysciskaj kolege,ze mu go dał ode mnie :wink:

kochane koteczki
Bułeczek na szczęscie zaczął jesc-to domowy cudny kicio-trzeba mu znalezc szybciutko dom. Jest na kociarni zestresowan bardzo.
A fotka Tetryczka tez pokazuje dokładnie jaki jest.

Cudny widok ,ze w klatkach tak ich jest niewiele, nie?tfu, tfu...nie zapeszajac :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw kwi 17, 2008 7:54

karee pisze:Tolo i Elegancik chodzili za nami jak pieski proszac o glaski. Tolo przeszkadzal mi w robieniu zdjec jak przykucnelam ;) Ko_da je duzo glaskala i to Elegancik jest bardziej nieprzewidywalny ;) Tolo wygladem i charakterkiem przypomina mi Zolze :D pamietacie ja ? :D tylko oczka maja inne.

No co wy z tym Elegancikiem :lol:
Toz to fajny kot :lol:

Tolo jest zołzowaty :twisted:
Zołaza znalazła wielbicieli swojego charakterku, moze jemu tez sie uda.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw kwi 17, 2008 7:55

Niestety Zgredzia byla w takiej ciemnosci, ze fotki sie nie dalo :( a Tetryk z tym kielkiem, hehe, Bunia w meskim wydaniu ;)

karee

Post » Czw kwi 17, 2008 7:59

Jak zwykle kciuki trzymam...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw kwi 17, 2008 9:58

karee pisze: Obrazek

to jest super :love:
jak grzecznie czekają w kolejce na głaski
:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw kwi 17, 2008 10:42

Lola_ pisze:
karee pisze: Obrazek

to jest super :love:
jak grzecznie czekają w kolejce na głaski
:lol: :lol: :lol:

grzecznie :wink:

one chcialy odebrac Loni Ko_de! :)

karee

Post » Czw kwi 17, 2008 11:45

karee pisze:Byla paskudna pogoda wiec zdjecia szaro-bure

ostatnie zjecie Rusa vel Maxa Otto von Stiritza w schronie
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

zdjęcia cudowne.

A ja mam wieści od Zosi, zaprzyjaźniła się z Panem, gdy rozmawialiśmy, siedziała właśnie mu na kolanach :D :D
Są szczęśliwi ,że ją mają.

Dzwoniłam również do naszej Srebrnej, również Państwo są w niej zakochani, a z koteczka zrobiła się bardzo miziasta :D :D

Szczęśliwe dwa dni.
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]