i dzień doberek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MAGDZIOL pisze:Nie piszesz nic o kuwecie tz. nie ma problemów super i ważne że ma apetyt.Pokaż na m kicię plsssss
senna7 pisze:
Ammsik, jak Twój nowy nabytek, nic nie piszesz, zdjęć nie pokazujesz, w gości nie zapraszasz?
senna7 pisze:Ammsik, kocio jest śliczny![]()
Jakie lubisz piwko??
Zgarnę Kasię i wpadniemy do Ciebie, ale najpierw zadzwonimy i to nie będzie dzis, możesz sie nie bać![]()
Ciebie za to zapraszam nawet jutro na podziwianie Misi
Wyglada coraz lepiej, rośnie (czytaj - tyje) w oczachMusisz ją zobaczyć i powiedzieć mi czty te pozywyne zmiany które w niej dostrzegam to fakt, czy tylko moja wyobraźnia i pobozne zyczenia
senna7 pisze:Misia bez problemu korzysta z kuwety, nie zdarza jej się zabłądzić ani nic z tych rzeczyDodam, że jest taka delikatna i tak delikatnie sie porusza, że nawet nie wynosi żwirku poza kuwetę
) Odchodowo ten kot jest idealny
)
jedyne co mu mozemy zarzucić, to wieczny traktor, uroczy w dzień, irytujący w nocy... Moje dziecko Miśkę w nocy nakrywa kołdrą, wtedy jej tak nie słyszyA Miśka jest tym zachwycona - zadaszony azyl u boku ukochanej małej - czego chcieć więcej... więc mruczy jeszcze głośniej... a jak zaśnie i skończy mruczeć, zaczyna pochrapywać
na szczęście cichutko
senna7 pisze:Zgarnę Kasię i wpadniemy do Ciebie, ale najpierw zadzwonimy i to nie będzie dzis, możesz sie nie bać![]()
edzia_k1 pisze::( Też bym chciała..ale troszkę daleko mieszkacie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 95 gości